Ak niekto dopláca na súčasnú predsezónnu prípravu a hektické dni v áčku FC Barcelona, je to jej rezervný tím. Výber trénera Garcíu Pimientu odštartoval tréningy pätnásteho júla, ale okolo tohto mužstva je stále nesmierne veľa neznámych. Kormidelník má k dispozícii neuveriteľných tridsaťpäť futbalistov a čaká na neho niekoľko dôležitých a veľkých rozhodnutí. 

Manažér tímu FC Barcelona B García Pimienta má v týchto okamihoch k dispozícii družstvo, ktoré pozostáva hneď z tridsiatich piatich futbalistov, no našťastie pre neho početná skupina putovala na turné po Japonsku spoločne s hráčmi prvého tímu. Okrem viacerých vyvolených, ktorých si vybral kormidelník Ernesto Valverde, boli i takí, ktorí v drese španielskej národnej entity účinkovali na Majstrovstvách Európy do devätnásť rokov, a tak Pimienta mohol viesť tréningy so skupinou dvadsiatich dvoch zo svojich zverencov. 

Okrem tridsiatich piatich futbalistov, ktorí sú oficiálne hráčmi béčka, už klub avizoval príchod niekoľkých ďalších, menovite Van Beijnena a Ludovita Reisa. Blaugranas do svojich radov navyše podľa katalánskych médií už čoskoro získajú aj ekvádorského krajného obrancu Palaciosa a brazílskeho mladíka Tailsona.

Súčasťou rezervy sú aj hráči, ktorí medzičasom postúpili z Juvenilu, a to Arnau Comas, Peque, Sergi Serrrano a Lucas de Vega, pričom špekuluje sa aj o Ansuovi Fatim a Ilaixovi Moribovi, u ktorých sa tréneri musia rozhodnúť. K týmto menám ešte prirátajme Josepa Calaveru, Balloua Tabla, Sergiho Puiga a Santiaga Buena, ktorí sa vrátili z hosťovaní. Manažér Pimienta to má vskutku pestré. 

Kormidelník sa už počas nasledujúceho týždňa stretne s Bakerom, ktorý je v direktíve zodpovedný práve za béčko, pričom súčasťou mítingu by mali byť aj Planes, Abidal a Kluivert, nový člen vedenia. Hlavným cieľom bude vyriešiť "overbooking", ktorý v mančafte nastal. Je totiž zrejmé, že s tridsiatimi piatimi hráčmi tím fungovať nemôže.

Káder FC Barcelona B

Brankári: Iñaki Peña, Carevic, Sergi Puig

Obrancovia: Guillem, Chumi, Mingueza, Cuenca, Arnau Comas, Vilarrasa, Van Beijnen, Miranda, Morer, Araujo, Santi Bueno,

Stredopoliari: Monchu, Sarsanedas, Lucas de Vega, McGuane, Peque, Serrano, Riqui Puig, Oriol Busquets, Collado, Abe, Ludovit Reis, Calavera, Ilaix, Jandro Orellana

Útočníci: Abel, Marqués, Gabriel Novaes, Ballou, Carles Pérez, Ans, Kike Saverio

Zdroj: sport
Foto: sport

FORCAneymar

-8
2019-07-28 23:16:28

A Hiroki Abe patri kam ak sa smiem spytat?

T0mIO

5
2019-07-28 23:45:39

ty si to aj čital?

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.