Svoju prvú časť predsezónneho turné absolvovali futbalisti FC Barcelona v Japonsku, kde postupne podľahli londýnskej Chelsea pomerom 2-1 a následne zdolali domáce Vissel Kobe rezultátom 2-0. Kto z ekipy Ernesta Valverdeho zažiaril a preukázal perspektívu do ďalších týždňov? 

Antoine Griezmann

I napriek tomu, že tesná porážka s Chelsea nepotešila asi nikoho, jedným z pozitív tohto súboja bol rozhodne výkon Antoina Griezmanna. Prezentujúc sa skvelým prvým dotykom a fantastickou víziou hry, Francúz na pozícii falošnej deviatky preukázal, že môže byť vskutku skvelou kúpou. 

Riqui Puig

Azda najlepší hráč celého stretnutia s Chelsea, ktorý nielenže ukázal, že sa cíti komfortne medzi hviezdami v prvom tíme, no podľa všetkého o svojich kvalitách presvedčil i trénera Valverdeho. Aj napriek tomu, že jeho výkon proti Vissel Kobe už taký kvalitný nebol, rozhodne sme boli svedkami jeho ohromnej perspektívy. 

Frenkie de Jong

Letná akvizícia blaugranas nám dala obrovskú nádej na to, aby v nadchádzajúcom ročníku de Jong tvoril kľúčovú rolu v Txingurriho strede poľa. Holanďan bol skvelý ako proti Chelsea, tak v zápase s Vissel, preukázal svoj obrovský pokoj s loptou na kopačke a prezentoval sa skvelými prihrávkami. Bol vskutku kreatívny a podľa všetkého sa rozhodne máme na čo tešiť. 

Carles Pérez

Hrdina zápasu s Vissel Kobe fantasticky kombinoval s Dembélém aj Malcomom a výsledkom jeho úsilia boli hneď dva presné zásahy. Pérez bol aktívny, agresívny a rýchly a v tíme blaugranas by ešte mohol byť zaujímavým variantom. 

Ousmane Dembélé

Francúz ukázal dobrú spoluprácu s Malcomom a rýchlosť, ktorú od neho očakávame. Jeho prístup bol do týchto okamihov príkladný a ak nadviaže na svoju snahu z týchto úvodných dní. môže mať pred sebou veľký ročník. 

Malcom

Hoci sa špekulovalo o tom, či Brazílčan vôbec dostane šancu, keďže je podľa všetkého na odchode, mladík neprajníkov umlčal svojimi predstaveniami na trávniku. Kvalitný zápas odohral najmä proti Kobe, podieľajúc sa levím spôsobom na góle Péreza. Malcom by možno mohol ostať v Barce predsa. 

Zdroj: barcablaugranes.com
Foto: barcablaugranes.com

singo1

0
2019-07-29 13:47:58

Dvaja budú hviezdit naďalej v 3 lige
Další leštiť lavičku a komár asi jediný hrávať

singo1

9
2019-07-29 13:49:30

Zabudol som na jonga ten bude tiež pozerať ako roberto svojou neskutočnou hrou zasemeni oči krizanovi

MAESTROOO

7
2019-07-29 14:18:12

A v ktorom vesmíre ten Dembelé zahviezdil ? Lebo v tomto ktorom žijeme my to rozhodne nebolo, nech sa na to pozerám z akéhokoľvek hľadiska.

rominho

12
2019-07-29 14:18:52

som si isty, ze spominani hraci spolu v zivote nenastupia..

DavidP

0
2019-07-29 20:53:24

Místo Malcoma jednoznačně Rafinha

VlkyBarca3

0
2019-07-29 23:48:43

hoši jak hráli Collado, Monchu nebo Jaime? Za ne by teda jak Malcom tak Rafinha měli zustat. Teď bych se snažil prodat Rakitice a dával určitě větší šanci mladým, protože jich je v becku 35 a v juvenilu je stále třeba ještě konrad a tyhle, kteří by se určitě taky měli posunout do becka. Osobně bych nejradši viděl toho Collado, Puiga, Oriola, Mirandu a Sarsanedase, ikdyz s tím už moc nepočítám, protože mu je už 22

Pjetka

-1
2019-07-30 08:29:12

jsko perez zahviezdil? to si robite srandu.. to ze dal dva goli? koli tomu zahviezdil?.. ale zapas proti chelsea ste videli lebo to jaku tragediu robil na ihrisku.. mat ale 5 vylozenych sanci a on 5krat vystreli jak negramotny.. nehnevajte sa ten chlapec sa ma este co ucit..

Jackopz

2
2019-07-30 08:51:37

Hrať a strielať z krídla cez nohu tiež nie je také jednoduché. Navyše keď je v bráne Kepa.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.