Futbalisti FC Barcelona budú počas tohto týždňa trénovať klasicky v priestoroch Ciutat Esportiva. Katalánci sa budú pripravovať na Trofeo Joan Gamper, ktoré sa uskutoční v nedeľu štvrtého augusta proti Arsenalu.

Barcelonskí hráči sa vrátili v nedeľu z Japonska, kde odohrali dve stretnutia proti Chelsea a Vissel Kobe. Tento pondelok si užívajú zverenci Ernesta Valverdeho deň voľna a následne v utorok opäť vhupnú do kolotoča dvomi tréningami o pol desiatej ráno a pol siedmej večer. Súčasťou týchto tréningov budú po prvý raz i viacerí hráči z Copa América, klub oznámil, že uvidíme návrat Luisa Suáreza a čaká sa aj na Lea Messiho, Arthura Mela, Philippeho Coutinha a Artura Vidala.

Týždeň vyvrcholí päťdesiatym štvrtým ročníkom zápasu o trofej zakladateľa klubu Joana Gampera, v ktorom sa Barcelončania predstavia proti londýnskemu Arsenalu. Azulgranas odohrali s kanoniermi vo svojej histórii päť súbojov, a to zakaždým v Lige majstrov. 

V pondelok následne Katalánci vycestujú na ďalšie turné, tentoraz po Spojených štátoch amerických. Barca si ta zmeria dva razy sily s Neapolom, a to postupne v Miami a v Michigane. 

Zdroj: md
Foto: md

Jared

13
2019-07-29 14:15:58

aký je Griezmann všade šťastný a vysmiatý, verim že mu to pôjde na ihrisku

CPuyolS

4
2019-07-29 16:30:17

Už v těch přípravnejch zápasech ukázal, že mu to půjde. Dobře kombinuje, skvěle přihrává, má dobrý myšlení, míč se od něj neodráží. V přípravě zatim patří mezi nejlepší.

rominho

3
2019-07-29 14:20:40

viac presunov, ako treningov..na jar budu tahat nohy, ako obvykle..

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.