Manažér FC Barcelona Ernesto Valverde poskytol pred dnešným Trofeo Joan Gamper medzi FC Barcelona a Arsenalom Londýn krátky rozhovor oficiálnej klubovej televíznej stanici Barca TV. Extremadurčan vyzýva domácich fanúšikov, aby sa prišli pozrieť na dnešný súboj a podporili tak i nové letné akvizície azulgranas

Ernesto Valverde, tréner áčka FC Barcelona, sa pred dnešným zápasom medzi Barcou a Arsenalom objavil pred novinármi oficiálnej klubovej stanice FCB. "Nevieme sa už dočkať toho, keď budeme na svojom vlastnom štadióne, tešíme sa na okamih, keď si zahráme pred vlastnými priaznivcami. Hráči a špeciálne naše posily sa chcú ukázať na novom mieste, zatiaľ čo tí, ktorí už majú skúsenosti, sa chcú vrátiť s príjemným pocitom," komentoval. 

Extremadurčan následne rozoberal i barcelonského súpera, na ktorý čaká posledné stretnutie pred tým, ako vstúpi zápasom s Newcastlom do ligovej sezóny. "Je to komplikovaný rival, ale očakávame, že všetko dobre dopadne. Sú už lepšie zabehaní, o týždeň sa pre nich začína Premier League. Majú za sebou niekoľko dobrých zápasov a uskutočnili viacero dobrých transferov, nebolo ich síce extrémne veľa, ale sú pre nich naozaj dôležité. Tréner mužstva Emery je náš dobrý známy, vyžaduje od svojich hráčov veľkú intenzitu. Arsenal je tímom, ktorý chce hrať, vyvíja na súpera obrovský tlak. Bude to atraktívny súboj pre všetkých prizanivcov," pokračoval Ernesto. 

Čo sa týka samotného Gampera, kormidelník prvého tímu blaugranas tento turnaj vskutku chválil. "Na Trofeo Joan Gamper je vždy fantastická atmosféra, naši ľudia sa už nevedia dočkať futbalu po tom, čo mali dlhšiu prestávku. Všetci už chcú vidieť v akcii nových hráčov, očakávame, že to bude jedna veľká oslava a všetci budeme spokojní," analyzoval. 

Spomeňme, že na včerajšom večernom tréningu mal Txingurri k dispozícii i niekoľko hráčov béčka vrátane Mirandu, Collada, Riquiho Puiga, Carlesa Páreza a Abela Ruiza. Messi, ktorý v Barcelone je po výlete na Ibize taktiež, zatiaľ s družstvom netrénoval. 

Zdroj: sport
Foto: sport

Anonym223

21
2019-08-04 13:11:49

Kdybys nás netrénovsl ty, tak věřim že by atraktivní byl...

Andrejomus

-9
2019-08-04 14:02:57

Ty si nejaká nová posila? Lebo nie si napísaný na súpiske...

Emmass

0
2019-08-04 21:30:39

Komentár bol vymazaný kvôli porušeniu kódexu diskutujúceho.

singo1

8
2019-08-04 14:45:40

Podľa zostavy uvidíme tvoju atraktívnosť

elcentrolino

12
2019-08-04 15:06:09

To som hrozne zvedavý ako ideme dneska večer hrať. Predpokladám že nosaty na ordinuje zálohu v podaní busquets - rakitic a potom to bude atraktívitou priam sršať. Ešteže sa to ráta ako prípravný zápas tak dúfajme ze po polčase vystrieda celú 11ku nech si zahrajú aj hráči ktorý budú mať pľuzgiere z lavičky počas sezóny :)

www.JW.ORG

1
2019-08-04 17:03:22

Atraktivni zapas a nikde ho nebudou vysilat? Zadna sportovni stanice? To zas tak atraktivni zapas asi neni

www.JW.ORG

-1
2019-08-04 17:05:06

16:17 Arsenal prý zvažuje Coutinha
Podle španělského Diario Sport zvažuje londýnský Arsenal, že by se pokusil získat na hostování Philippeho Coutinha z Barcelony. Pozice brazilského záložníka v katalánském klubu je nejistá. Oba kluby se dnes večer utkají o trofej Joana Gampera. (football-espana.net)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.