Je to líder, kapitán posádky, ktorú hádam nikdy neopustí. Pokiaľ si niekto myslel, že tentoraz bude Lionel Messi po neúspechu z konca uplynulého ročníka utiahnutý, hlboko sa mýlil. Leo je totiž nič len mimoriadne ambiciózny, blaugranas zbožňuje a vie, že spoločne so svojimi spoluhráčmi je pripravený vyhrať opäť všetko. Prinášame Vám jeho slová pred začiatkom dnešného súboja o zisk trofeje Joana Gampera, ktorý odohrali Katalánci s londýnskym Arsenalom.

Lionel Messi na rozdiel od uplynulého roka nehovoril o snahe triumfovať na scéne najprestížnejšej európskej klubovej súťaže Ligy majstrov nehovoril, ale opäť nechal jasne na známosť, že Barca bude robiť všetko pre zaznamenanie úspešnej sezóny. "Je fakt, že povedať vám niečo po uplynulom ročníku naozaj nie je jednoduché, ale nič neľutujem, opäť sa budeme snažiť o to isté, o čom som vám hovoril pred rokom. Tomuto tímu verím, dôverujem týmto hráčom aj trénerom a nepochybujem, že spolu budeme bojovať o zisk všetkých trofejí," povedal Argentínčan. Jeho slová, nasledované obrovským potleskom, boli balzamom na dušu pre celý Camp Nou. Nuž darmo, rodák z Rosaria je miláčikom tribún a ukázal, že si svoju dôveru získal nie iba pre výkony, ale aj vďaka svojim úprimným vyjadreniam.

Messi jasne vyzýval k tomu, aby barcelonismo ocenilo výhru v lige, no na druhej strane neskrýval ani smútok, ktorý v družstve zavládol po neúspechu v Champions League. "Je fakt, že predchádzajúca sezóna sa pre nás skončila tak trochu trpkým spôsobom, ale myslím si, že by sme mali dať dostatočnú váhu výhre v lige, ôsmemu triumfu za osem rokov. Bolo by to skvelé pre ktorýkoľvek klub na svete a pre nás taktiež, dôležitosť tohto úspechu ale uvidíme až s odstupom času," pokračoval. 

"Tento klub bojuje vždy o všetko, a tento rok to nebude v ničom rozdielne. Získali sme skvelé posily a očakávam, že sa im u nás bude dariť. Visca el Barca a visca Catalunya," zakončil najlepší futbalista histórie. 

Zdroj: sport
Foto: sport

Pader

24
2019-08-04 20:39:55

Ďakujem

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.