Tréner prvého tímu FC Barcelona Ernesto Valverde hodnotil výkon svojho družstva z Gampera proti Arsenalu a analyzoval taktiež situáciu nových posíl a mladíkov. Manažér rovnako prezradil, že Katalánci ešte môžu získať na prestupovom trhu nejakú posilu. 

Zápas

"Konečne sme sa stretli s fanúšikmi. Po zmene strán sme urobili veľa zmien, v prvom polčase nám trochu chýbalo tempo, ale duel priniesol aj pozitíva. Luis Suárez je mimoriadne motivovaný, vidno, že De Jong chce neustále loptu a navyše sme videli tie dôležité maličkosti u mladíkov. Najdôležitejšie bolo, aby videli priaznivci našich hráčov."

Griezmann

"Dokáže hrať na dvoch pozíciách, zatiaľ sme ho síce stavali skôr do stredu útoku, ale jeho výhoda tkvie v jeho všestrannosti."

Riqui Puig

"Bude hráčom B tímu, čo je pre neho výhodou, pretože bude môcť hrať v dvoch tímoch. Budeme si môcť vyberať, či nastúpi za rezervu, alebo prvý tím."

De Jong

"Vnímame ho mimoriadne pozitívne, je nesmierne zvedavý detailista. Neustále sa chce zlepšovať, má na seba obrovské požiadavky. Vždy si pýta loptu, nevyhýba sa náročným situáciám. Dokáže odviesť veľa práce a zrýchliť hru, vie hrať aj v strede, aj na kraji zálohy."

Wagué

"Je to futbalista, ktorého profil je veľmi ofenzívny, je nesmierne silný, no môže sa ešte zlepšiť v defenzívnej činnosti. Skvele si nabieha do priestoru a môže byť z neho dobrá konkurencia pre Nelsona Semeda."

Sergi Roberto

"Je to stredopoliar, ktorý si zahral prvý raz ako krajný obranca v zápase na San Mamés, aby zastúpil Daniho Alvesa. Prispôsobil sa novému postu fantasticky, no je to v prvom rade záložník, ktorý nám dodáva na ihrisku energiu."

Príprava

"Čaká na nás ešte turné, ktoré je dôležité po ekonomickej aj sociálnej stránke. Iste, nebude to jednoduché, je to veľká vzdialenosť, náročne sa tam trénuje... Nie je to ľahké."

Stred poľa a Arturo Vidal

"Tento rok je konkurencia vyššia. V strede poľa máme naozaj veľa hráčov a uvidíme, čo sa stane. Neviem, či ešte môže niekto odísť, či prísť."

Zdroj: marca
Foto: marca

jarolamo

18
2019-08-05 07:22:07

Chýba mi tam jeho hodnotenie Rakety a Bussiho. Včera ten rozdiel bol markantný...

Katalan18

17
2019-08-05 07:49:53

Že máme přehuštění střed pola, tak to objevil chráněnec Ameriku.

emiliano

9
2019-08-05 08:33:47

Valverde si naďalej myslí, že v strede na DM musí byť Busi alebo Raki. A nemá tam byť ani jeden z nich. Včera ešte Raki vyzeral lepšie, ako Busi, ale to je len porovnanie ich dvoch, obaja sú neskutočne pomalí a pri protiútokoch sa nestihajú vrátiť. Busi za sebou ťahal nohy, mal jeden obranný zákrok faulom, inak sa nestretol s loptou okrem prípadu, keď mu ju dal náš brankár. Celkom zbytočný hráč. Inak absolútne nevieme presovať, to je nosáčová "zásluha", ktorý preferoval opatrnícku pozičnú defenzívu. Presovať má nie jeden či dvaja, ale všetci a tesno, aby súper nemal voľného. Keby nosáč videl zápas MC vs Liverpool, tak by sa poučil, presovalo sa tam tak, že nebolo komu hodiť loptu z autu. Nakoniec o presingu hovorí aj de Jong.

bulldozer

0
2019-08-05 09:12:09

Vcera som si nainstaloval Football Manager 2019, nech si mozem urobit vytuzene zmeny v kadri sam a zacal som predavat hracov. Raketu ani Busiho nikto nechcel ani za drobne. Misia teda skoncila neuspesne. :))

marke7

4
2019-08-05 10:18:31

A kdo jiný, než ty, by měl vědět, jestli někdo přijde nebo odejde? Boha to jsou žvásty tohle. Puig hráčem B týmu, takže ho už neuvidíme, děkujeme.

fofo112

1
2019-08-05 13:02:10

Spiaci muž na našej lavičke sa zobudil a zistil, že máme pretlak v zálohe to je vrchol jeho neschopnosti a ešte si tam tlačí aj jeho Robertka.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.