Junior Firpo má za sebou v priestoroch tlačovej sály Hard Rock Stadium svoju prvú tlačovú konferenciu ako hráč FC Barcelona. Futbalista z Dominikánskej republiky hovoril o niekoľkých témach. 

Tweety o Messim

"Som nesmierne vďačný za podporu, ktorú tu cítim v šatni, myslím si, že tieto tweety boli niečím, čo mladí ľudia robia. Už som na to v správny okamih reagoval a nemyslím si, že je nutné pozerať sa takto do minulosti."

Prvé hodiny ako blaugrana

"Sú naozaj rušné, zajtra na nás čaká zápas a už sa neviem dočkať toho, keď si zahrám po boku svojich spoluhráčov. Sú neuveriteľní a určite mi to do veľkej miery uľahčia."

Barcelonská ponuka

"Iste, možností som mal viacero. Povedali mi o všetkých alternatívach, ale keď za tebou príde klub ako Barca, je možné, že sa to viac nezopakuje. Keď sa prestup spečatil, oslavoval som to s rodinou. Bol som neuveriteľne šťastný."

Dominikánci

"Rozprával som sa s jedným bejzbalistom, ktorý býva tu v Miami, volá sa Joey Paz. Príde sa zrejme pozrieť aj na náš zápas. My Dominikánci spolu veľmi dobre vychádzame."

Zdroj: md
Foto: md

baopercuu

0
2019-08-09 04:49:05

http://badoo.re - veľký zoznamka pre dospelých s inteligentný vyhľadávací systém nájsť sex partnera!

erdzo

1
2019-08-10 11:46:59

Prosím nemohli by ste ľudí, ktorý dávajú komentáre na zoznamky (sex videa, chaty), kurzové stávky hneď blokovať na stála.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.