Neto odchytal svojich prvých 90 minút vo farbách Barcelony. Brazílčan predviedol skvelý výkon a potvrdil, že môže byť výbornou náhradou za Jaspera Cillessena, ktorý odišiel opačným smerom do Valencie. Neto v zápase proti Neapolu predviedol niekoľko veľmi dobrých zákrokov a patril medzi najlepších hráčov stretnutia.

Len 20 minút v zápase Barcelony proti Neapolu stačilo Netovi na to, aby sa blysol dvojicou výborných zákrokov. Predovšetkým prvý zákrok bol z kategórie svetových, keď po protiútoku Callejona sa Insigne ocitol sám pred Netom a ten zachránil Barcelonu od inkasovaného gólu. O niekoľko minút neskôr vyskúšal pozornosť Brazílčana aj Mertens, no strelou k žrdi nepochodil, keď ju brankár Barcelony dokázal zneškodniť.

V druhom polčase Neto kapituloval, keď si vlastný gól strelil Umtiti, ktorý sa snažil hasiť po chybe Juniora. Tomu vzal loptu Callejon a poslal ju Mertensovi. Následne si ju Umtiti v snahe zabrániť gólu poslal do vlastnej siete. Neto gólu nemohol zabrániť. O niečo neskôr už stál pevne na svojom mieste, keď chytil strelu Fabiana Fuiza po neistom zákroku Umtitiho.

V ďalších minútach zápasu pomáhal Neto tímu aj naďalej. Za stavu 2:1 pre Blaugranas nedovolil súperovi vyrovnať stav stretnutia. Vynikajúco zasiahol pri pokuse Milika a s istotou vyrazil strelu Verdiho. Neto predviedol istý výkon počas celého zápasu a počas absencie ter Stegena je pre tím nesmierne dôležitým hráčom.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: facebook

Milan87

37
2019-08-09 09:45:00

Velmi milo prekvapil najlepšie bolo to jeho vybehnutie mimo 16ku a sklzom zabránil brejku. Fantazia necakal som ze je az tak dobrý

Messibest10

6
2019-08-09 14:08:11

Možno to preháňam ,ale ak by ter stegen bol zranený sezónu(čo nechcem) bol by famózny.

rolasgi

0
2019-08-11 02:55:57

http://badoo.re - veľký zoznamka pre dospelých s inteligentný vyhľadávací systém nájsť sex partnera!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.