Po tom, čo futbalisti FC Barcelona pristáli o zhruba štrnástej hodine v stredisku Ann Arbor, absolvovali v priestoroch Michigan University i svoj prvý tréning. Ešte pred jeho začiatkom putoval medzi novinárov jeden zo zverencov Ernesta Valverdeho Arthur Melo, ktorý hovoril hneď o niekoľkých témach. Brazílsky stredopoliar, prirodzene, komentoval aj svojich krajanov Coutinha a Neymara, v súvislosti s ktorými sa v týchto dňoch mohutne špekuluje vo veci odchodu, respektíve príchodu. 

Philippe Coutinho, jeho dobrý priateľ, napokon i napriek špekuláciám do Premier League nepôjde

"Je to jeho rozhodnutie, musí sa porozprávať so svojou rodinou. Ak má ostať, musí tu byť šťastný, a ja si myslím, že spokojný je. Dúfam, že nepôjde nikam. Počas týchto dní má dobrú náladu a tvrdo na sebe pracuje ako my všetci ostatní. Myslím si, že má všetko na to, aby ostal v Barce."

Potenciálny Neymarov návrat

"O tejto téme som sa s ním nerozprával, nechcem ho týmto zaťažovať, pretože sa ho na to už dosť pýtajú všetci naokolo. Diskutujeme o iných záležitostiach, a tak naozaj neviem, či príde, alebo nie. Uvidíme, čo sa stane."

Neymar do Madridu?

"Mne, fanúšikom a celému klubu by sa páčilo, keby prišiel do Barcelony. Je to skvelý futbalista, po ktorého boku hrám v národnom mužstve neuveriteľne rád. Ako priateľ mu prajem do budúcnosti len to najlepšie."

Jeho ciele

"Prvá sezóna bola výborná, teraz som už stopercentne adaptovaný a musím pokračovať v tvrdej práci. Čaká na nás dlhý ročník."

Copa América

"Dodalo mi to veľa sebadôvery, hrali sme proti silným súperom, ale získali sme zlato. Dobilo mi to baterky."

Zranenia

"Teraz sa cítim výborne, a preto som sa do tréningového procesu zaradil trošku skôr, chcem pracovať na svojej kondícii. Pred rokom som v tomto ohľade urobil niekoľko chýb, ktorým teraz chcem predchádzať."

Družstvo

"Chceme vyhrať všetky tituly, ktoré môcť získať budeme. Nie je to jednoduché, ale sme tu na to, aby sme to dokázali."

Zdroj: md
Foto: md

elcentrolino

3
2019-08-10 08:44:46

Vidieť tam úsmev na fotkách ako vraví, coutinho vyzerá byt šťastný tak dúfajme ze nebude dneska hrať na krídle.. :)

marke7

3
2019-08-10 08:57:53

No snad ses 100% nepřizpůsobil té holomajzně co Valverde prosazuje, protože až odejde, tak se budou muset všichni naučit hrát opět na jeden dotyk. To je něco, co pod ním většina rychle zapomene.

2sjr

3
2019-08-10 11:29:08

Ja som sa tešil keď prichádzal Valverde a aj som ho bránil lebo trenér to je dobrý ale zisťujem že naozaj nie pre Barcu. Kluby proti nám začínajú hrať krásny kombinačný futbal a mi sa len prizerá je čo sa to deje. Pritom sme tú nádheru v podstate vymysleli mi.

rolasgi

-1
2019-08-11 02:51:45

http://badoo.re - veľký zoznamka pre dospelých s inteligentný vyhľadávací systém nájsť sex partnera!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.