Budúcnosť Carlesa Péreza je stále nejasná. Agenti hráča sa majú na budúci týždeň stretnúť s vedením Barcelony, aby spoločne našli najlepšie riešenie pre mladého útočníka.

Mladý futbalista musí poznať plány klubu do 20. augusta. Presne od tohto dátumu môže Carles Pérez odísť zadarmo do akéhokoľvek klubu z vyššej kategórie ako Segunda B División. Takáto klauzula bola zavedená do zmluvy mladíka len minulý rok, keď Pérez mal veľmi blízko k odchodu do Benfiki Lisabon. Okrem toho mu vedenie Blaugranas sľúbilo možnosť zahrať si v prvom tíme. Táto príležitosť sa mu naskytla až v koncovke sezóny, keď mal prvý tím už istý titul v Primera Division.

Z tohto dôvodu začal mladík vážne premýšľať nad odchodom z Barcelony už počas letného prestupového obdobia. A preto mu Ernesto Valverde umožnil prezentovať sa v prvom tíme počas predsezónnej prípravy. Výsledkom je, že rodák z Granollers sa rozhodol zabojovať o svoje miesto v tíme.

Denník Mundo Deportivo tvrdí, že Pérez je pripravený pokračovať vo svojej kariére na Camp Nou, ale chce získať status hráča prvého tímu. V takomto prípade by mohol plniť úlohu akú mal Carles Aleñá v uplynulej sezóne. Ak by ho Valverde nepovolal na zápas prvého tímu, mohol by hrávať v Barcelone B.

Ak sa Barcelona rozhodne odmietnuť presun Péreza do prvého tímu, ten zváži prestupové ponuky, ktoré dostal od klubov z La Ligy. Zatiaľ je známe, že ponuky od klubov spoza Španielska hráč odmietol. Pérez je rozhodnutý hrávať na najvyššej možnej úrovni a pokračovať vo svojom športovom rozvoji. Zatiaľ však nie je jasné, či v drese Blaugranas.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: facebook

ulukitkan

16
2019-08-11 20:07:50

Hmmm, Griezman, Messi, Suarez, Dembele, Coutinho + mozno Neymar... S tymto chce bojovat... I keby sa Cou zazrakom dostal do stredu pola i tak je to beznadejne. Skor si zahra na kridle Roberto ab.Vidal???????????? (Val to uz neraz predviedol)

siren

0
2019-08-12 10:33:28

Komentár bol vymazaný kvôli porušeniu kódexu diskutujúceho.

Martin77

13
2019-08-11 20:46:19

Já jsem spíš zvědavej co s Puigem. Už jednoznačně má na to hrát za áčko, ale máme trilion záložníku. No kdyby aspoň 3 odešli (Vidal, Rakitič, Rafinha), tak snad by se našlo dost prostoru, aby si mohl zahrát.

mikimi122

11
2019-08-11 21:14:18

Aj keby odišli tí traja, tak aj tak by bol Puig najskôr až šiesty záložník. Viem, že na hosťovanie sa mu nechce, ale pomohlo by mu to v raste ak by si zahral u nejakého tímu z La Ligy. Nemusel by stagnovať v tretej lige a namiesto toho by bral skúsenosti a hrával pravidelne. Ak nechce ísť ďaleko, tak by som mu odporučil napr. Gironu. A ak po sezóne skončí aj Busi, tak má už oveľa krajšie vyhliadky na minúty.

JURITO

1
2019-08-12 07:15:08

No buducu sezonu uz isto Rakitic,Busquets a Vidal nebudu v time cize tam sa uvolni vela priestoru. Teda dufam aspon ze tam nebudu drzat hracov do dochodku na ukor mladikov

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.