Guillem Jaime, ktorý sa už v súčasnosti nachádza po boku svojich spoluhráčov v barcelonskom béčku, poskytol rozhovor oficiálnym stránkam blaugranas. Ešte pred tým, ako na neho čaká semifinále Torneo de l'Estany, si zaspomínal i na svoj debut spred pár dní. 

Guillem Jaime je dvadsaťročným pravým obrancom, ktorý je barcelonským odchovancom. Pripisuje sa mu obrovská budúcnosť, pričom v súčasnosti je kmeňovým hráčom rezervného družstva. V béčku hráva na kraji obrany s číslom dva. 

Jaime dostal od trénera Valverdeho počas letnej prípravu šancu debutovať i v prvom mužstve, kde dostal minúty na pôde Japonska aj s Chelsea, aj s Vissel Kobe. "Bolo to pre mňa jedinečné, hoci nešlo o oficiálne stretnutia. O debute v prvom tíme som sníval už od detských čias a som pyšný na to, že sa mi to podarilo," komentoval španielsky internacionál. 

"Možnosť stráviť nejaký ten čas s hráčmi áčka má pre mňa nevyčísliteľnú hodnotu. Stal som sa súčasťou tímu, a to je niečo, na čo sa nikdy nezabúda," pokračoval.

"Chcem byť nápomocný svojmu tímu, ako to len bude možné, či už budem hrať na pravom, alebo ľavom kraji obrany. Budeme sa snažiť dostať do play-off a zabojovať o postup do vyššej ligy. Hádam nám v tom pomôžu skúsenosti spred roka," zakončil.

Zdroj: md
Foto: md

slopopop

0
2019-08-15 03:38:59

Komentár bol vymazaný kvôli porušeniu kódexu diskutujúceho.

mizes

0
2019-08-15 14:31:53

Komentár bol vymazaný kvôli porušeniu kódexu diskutujúceho.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.