Špekulácie o Neymarovi nemajú konca kraja. Športové médiá po celom svete sa každý deň predbiehajú v novinkách o jeho potenciálnom prestupe do Madridu či Barcy, neustále sme svedkami nových informácií o ďalších rokovaniach. Najnovšie sa však čoraz viac píše o prípadných ďalších hráčoch, ktorí by mohli byť súčasťou jeho transferu. 

S najnovšou informáciou prichádza Le Parisien. Podľa rešpektovaného francúzskeho denníka prinieslo rokovanie predstaviteľov FC Barcelona a Paris Saint-Germain, ktoré sa uskutočnilo v Paríži v utorok, rokovanie o potenciálnych futbalistoch, ktorí by mohli byť zahrnutí do prestupu Neymara Júniora.

Okrem Coutinha, o ktorom sa diskutuje už dlhšie, podľa tejto správy prišli Barcelončania na stôl s Arturom Vidalom, a to všetko s jediným cieľom presvedčiť Parížanov, ako to len pôjde. Tejto novinky sa okažite chopili katalánske médiá, ktoré vyzdvihujú skutočnosť, že Čiľana tréner Ernesto Valverde nepovolal na zápas prvého kola La Ligy Santander proti Athletic Bilbao. 

Le Parisien dodáva, že Barca a Paríž sa ani zďaleka nevedia dohodnúť na čiastke za celý prestup. Zatiaľ čo športový riaditeľ úradujúcich francúzskych ligových šampiónov Leonardo a prezident klubu Nasser Al-Khelaifi chcú za celú operáciu zinkasovať minimálne sto miliónov eur, niečo podobné je pre azulgranas nepredstaviteľné. Na Camp Nou teda veria, že môžu túto sumu znížiť ponúkaním hneď niekoľkých svojich hráčov, ktorí by mali byť súčasťou veľkej výmeny. 

Neymar samotný pritom medzičasom údajne uveril, že jeho sen vrátiť sa do tímu, kde najviac herne rástol, môže byť reálny. Brazílčan vraj reagoval na spomínané stretnutie funkcionárov oboch celkov mimoriadne pozitívne a je nastavený jedine na svoju túžbu posilniť opäť výber Ernesta Valverdeho.

No a napokon, dodajme, že aj naďalej prebiehajú podľa viacerých denníkov i rokovania medzi hráčom a úhlavným rivalom Barcy Realom Madrid. Ba čo viac, rodák z Mogi das Cruzes sa údajne s Bielym baletom dohodol na ekonomických záležitostiach, ale keďže on sám príliš naklonený odchodu na Santiago Bernabéu nie je, operácia zrejme v najbližších dňoch definitívne padne. 

Zdroj: sport
Foto: sport

lojzo

17
2019-08-16 07:40:13

Dúfajme, že posilní nás a nie úhlavného nepriateľ

FCBarcelona2018

12
2019-08-16 08:10:10

Podľa mňa nepôjde nikam a zostane v PSG, pretože šejk je hajzel a chce každého iba ošklbať. Ak zostane Neymar v PSG tak tak absolútne zakape, pretože ak bude naďalej štrajkovať, tréner ho nebude stavať do zápasov a vedenie ho bude chcieť predať poriadne draho na čo podľa mňa dnes nikto nemá peniaze. Tým pádom bude iba sedieť na tribúne (ak mu to fanúšikovia dovolia). Myslím si že ak sa PSG a Barca nedohodnú, tak Neymar absolútne ako futbalista skončil.

Patland2

2
2019-08-16 09:43:25

Ano, kdyby to bylo jen na sejkovi, věřím tomu, že nechá Neymara klidně rok nehrát, jen trénovat. Peníze jsou tam to nejmenší, pochroumané ego šejka že Neymar chce odejít by plesalo mít takovou možnost. Ale je tu věc, která tlačí i PSG na tom dohodnout se. A tím je FFP. Neymar v PSG znamená nespokojený hráč, za kterého nemohu přivezt adekvátní náhradu. Paradoxne tedy víc tlačí bota PSG než Barcelonu.

Cizinkx

3
2019-08-16 11:43:17

To pochybuji. PSg ho vyradilo ze vsech svých Fanshopu, nepovolávajího ani na zápasy. Fanoušci ho tam nechtějí. A on vyhlašuje jak se chce vrátit sem celý léto. Tohle je prostě tahačka kolik vysolíme a nebo koho jim ještě dáme :). Klasika. Oni si podle mého ted nemohou dovolit si ho nechat. A navíc odmítnou Coutinha + někoho + prachy to by byli šílení. Oni to jen natahují aby z toho vytřískali co nejvíc.

Batigoll

3
2019-08-16 11:54:24

A vyhlásil to niekde že sa sem chce vrátiť ? Lebo to som nejak nezachytil, hovorí sa o tom, píše sa o tom, ale priamo to nikde nepovedal.

Borby55

10
2019-08-16 08:27:49

Určite neskončí ak k nám neprestúpi. Nech je aký je...jeho talent je obdivuhodný. Nie je to bežný hráč, ktorého si môžu dovoliť posadiť, obzvlášť ak ten mančaft hodlá uspieť v LM.
Každopádne ak by prešiel do Madridu, definitívne by sa stal zradcom a vyvrheľom....Už teraz má namále. Ak sa vráti je tu šance zmeniť status. Uvidíme ako to dopadne. Každopádne by nám veľmi pomohol...a kto tvrdí že nie - klame sám seba...

rominho

6
2019-08-16 08:50:08

najlepsie pre barcu, ako znacku by sa stalo, keby sme skoncili cca na 6. mieste, kedy by konecne nastalo zemetrasenie a tragikomicke vedenie by konecne zmizlo a s nimi aj vsetci starci. to, co sa s neymarom predvadza, nema obdobie. 4 hracov sme schpni ponuknut za hraca, ktory nam osral k*kot. ake vykony tito styria budu podavat, ked vedia, ze su nepotrebni?

bulldozer

0
2019-08-16 12:24:43

barto za 2 roky konci a mozno budeme mat este horsieho manazera :P

Batigoll

9
2019-08-16 09:04:19

Verím že prínos Griezmana bude pre tím väčší ako prípadný prínos Neya. Ney je síce o niečo kvalitnejší hráč, ale prístup, zdravotný stav, profesionalita to všetko sú plusy ktoré Griezman má a Ney nie. Jediné nad čo mi dáva logiku pre príchod Neya je, že inak sa hráčov ktorých nepotrebujeme nevieme zbaviť - iba výmenou za neho. Očividne o našich hráčov nie je záujem, a ak je tak len za drobné.

Batigoll

4
2019-08-16 09:05:15

Všetci vo vedení musia vidieť že máme pretlak v zálohe, ale ponuky za hráčov proste nie sú a ak sú, tak nie adekvátne.

bulldozer

0
2019-08-16 12:30:27

Tak to ma byt, radsej ponuknut zbytocnych hracov ako 100m. Real im nuka este horsi obchod. :P

samofens

1
2019-08-16 13:08:48

Komentár bol vymazaný kvôli porušeniu kódexu diskutujúceho.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.