Lionel Messi pokračuje rok čo rok v prekonávaní bláznivých rekordov. Zoznam historických zápisov, ktoré prepisuje, sa neustále zvyšuje, či už ide o tituly, góly, zápasy, v ktorých vyhral, či duely za FC Barcelona. Ďalší sa mu podarilo pokoriť i teraz. 

I napriek tomu, že o jej začiatok prišiel pre zranenie lýtkového svalu, je súčasná sezóna pre Lionela Messiho v poradí už šestnástou v prvom tíme FC Barcelona. Arentínčan sa tak stáva najdlhšie hrajúcim aktívnym futbalistom histórie Primery División v jednom družstve

Druhé miesto v tomto zaujímavom rebríčku patrí kapitánovi Realu Madrid, španielskemu reprezentantovi Sergiovi Ramosovi, ktorý vstúpi s Bielym baletom do svojho pätnásteho ročníka. Tretiu priečku obsadil veterán v službách Villerrealu, veterán Bruno Soriano

Štvrtý je ďalší madridista Marcelo a päticu najlepších uzatvára Oier Sanjurjo. Kapitán Osasuny vstupuje so svojím mančaftom už do trinástej sezóny. Veľmi blízko sú i Piqué s Busquetsom, ktorí nastupujú na Camp Nou už do svojich dvanástych ročníkov. 

Je pritom zaujímavé dodať, že kapitána ďalšieho z popredných španielskych tímov nachádzame v rebríčku následne až na pätnástej priečke. Ide o Kokeho, ktorý začína v Atléticu svoju sezónu s poradovým číslom jedenásť.

Zdroj: sport
Foto: sport

fofo112

25
2019-08-17 16:02:58

Pevne verím, že mu naskočí aj dvadsiatka.

2sjr

9
2019-08-17 16:41:49

Rovnako dúfam v dvadsiatku no nato bude potrebovať viacej oddychu po sezóne.

UHUH

2
2019-08-18 00:24:58

Messi MVP

dayspanfar

-1
2019-08-18 22:40:40

http://badoo.re - veľký zoznamka pre dospelých s inteligentný vyhľadávací systém nájsť sex partnera!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.