Carles Pérez môže do 20. augusta odísť z Barcelony zadarmo. Katalánsky denník Mundo Deportivo v tejto súvislosti informuje, že Barcelona sa snaží odchodu hráča zabrániť. V piatok prebehlo stretnutia Érica Abidala a Ramóna Planesa s agentom útočníka Arturom Canalesom.

Barcelona mladému ofenzívnemu hráčovi ponúkla, aby zohrával podobnú úlohu ako Carles Aleñá v uplynulej sezóne. 21-ročný útočník by bol oficiálne hráčom Barcelony B, ale podieľal by sa na príprave s prvým tímom a bol by často povolaný na zápasy mužstva Ernesta Valverdeho. V tomto prípade by bol Carles Pérez už piatym útočníkom prvého tímu za predpokladu, že nepríde Neymar a plnil by úlohu, ktorá v uplynulom roku pripadla Malcomovi.

Pérez odletel s prvým tímom na turné do Japonska a do Ameriky. Šancu, ktorú dostal na trávniku využil a trénerovi sa za dôveru odmenil dobrými výkonmi a dvojicou gólov zo stretnutia proti Vissel Kobe. Vo štvrtok bol Pérez povolaný na piatkový zápas proti Athletic, čo je ďalším dôkazom toho, že mu Valverde verí. Mladý útočník si na San Mamés dokonca zahral, keď na trávnik vybehol na posledných 15 minút zápasu.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: facebook

Tomaga

21
2019-08-18 20:31:29

Dúfam,že ostane . Treba nám svojich hráčov, nie kupovať a po roku predávať.

Emma22

1
2019-08-19 18:54:02

Komentár bol vymazaný kvôli porušeniu kódexu diskutujúceho.

Santiago

22
2019-08-18 20:41:50

Ja si myslím že nám chýbajú typy ako Puyol ktorý bol neuveriteľný vodca a vedel ten tím povzbudiť stále aj keď treba uznať že pique sa snaží ale od Puyola to ma ďaleko, chýba nám typ hráča ako Alves ktorý vedel ten tím rozveseliť a dával im neuveriteľnú energiu a šťastie a k tomu podával skvelé výkony, a hlavne tréner otcovskeho typu, ktorý momentálne hýbu futbalom ako Guardiola alebo Klopp ktorý s tými hráčmi komunikujú a sú v skvelom vzťahu taky Guardiola je s hráčmi v kontakte stále rozprávajú sa a to je niečo čo nám chýba lebo Valverde je presný opak.

Reekwon

19
2019-08-18 21:24:55

Souhlasím, bohužel máme kapitány samé introverty.. Se vší úctou k Messimu, není to ten správný hecíř týmu, který vás bude povzbuzovat na hřišti, pokud tým bude dostávat na prdel. Stejně jako Busquets, oba když tým dostane branku, tak budou mlčet a koukat do země. Za mě by mohl být Piqué kapitánem číslo jedna, ten nikdy nesklápí hlavu, nicméně všichni víme, že Piquého některá vyjádření nejsou po chuti současnému vedení a proto není kapitánem číslo jedna. Pokud bych si měl vybrat a nemohl by to být Piqué, tak ter Stegen. Ten vždy povzbuzuje tým a snad jako jediný hráče povzbuzoval po gólu od PSG na 3:1. Není to sice Španěl a odchovanec, jako Roberto, který je kapitán pouze za tyhle dvě věci, ale kapitán by měl mít určité charizma.

Santiago

5
2019-08-18 22:18:07

Určite súhlasím ale aj Piqueho vyjadrenia sa im nepáčia ale vo väčšine prípadov má pravdu

Santiago

2
2019-08-18 20:42:29

A hráč ako Perez by už pod takým trénerom dávno šancu dostával

emiliano

-5
2019-08-19 08:17:12

A kedy ho nosáč postavil proti Bilbau? Suarez odišiel ako hrot a on nepostavil Preza, ale záložníka, Rafinhu. Bolo 0-0 a tak chcel hrať na remízu. Ktorý tréner v minulosti išiel hrať na remízu?

Milan87

-1
2019-08-19 12:49:37

Pred zapasom sa tu slavilo ako dobre je ta zaloha konečně zlozena a pred prichodm rafhinhu bola uplne mimo. Vy si myslite ze by mal byt puig +dejong+Aleňa v zalohe a budeme vyhravat o 5 golov. A dembi da každý druhý zápas hetrik. Už vypnite tu fifu paneboze. Nadávat na luisa ale velebit tu griezmana s tým zd je super ale chyba nám ešte strelec.

emiliano

4
2019-08-19 13:56:38

Strelec nám chýba, ale aj točníci musia hrať inak. Pozerám na Pepov MC, tam má zložník loptu a všetci traja útočníci šprintujú dopredu. U nás nikto a loptu od záložníka preberu v stoji, čo nikam nevedie. Alebo útočníci MC majú pred sebou obrancu a idú proti nemu a snažia sa ho obísť, čím vytvárajú nebezpečie. Náš útočník preberie loptu v stoji a musí ju vrátiť späť, lebo zo stoja sa nedá robiť efektívna kľučka. Toto je aký systém? Všetko hráme na istotu, aby sa nestratila lopta, tak sa nedá vytvoriť šanca.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.