Na pôsobenie Philippa Coutinha v FC Barcelona fanúšikovia blaugranas i napriek obrovskej perspektíve nebudú mať najlepšie spomienky. Za rok a pol, ktorý strávil Brazílčan na Camp Nou, ani zďaleka nedokázal naplniť obrovské očakávania, ktoré sa do neho vkladali. 

Philippe Coutinho prišiel do FC Barcelona v januári 2018, no dnes už po oficiálnej správe o jeho odchode do Bayernu Mníchov vieme, že v jej drese nastúpil len do sedemdesiatich šiestich duelov, v ktorých zaznamenal dvadsaťjeden presných zásahov.

Brazílčan nastúpil spomedzi týchto 76 duelov do päťdesiatich piatich ako hráč základnej jedenástky a videl tri žlté karty. Zväčša nastupoval na ľalvom kraji ofenzívy, hoci neraz sme ho videli aj v strede poľa, kde sa viditeľne cítil pohodlnejšie. Valverde ho nasadzoval do zálohy najmä počas jeho úvodných týždňov v družstve.

Rodák zo Sao Paola získal počas svojho pôsobenia v Katalánsku hneď niekoľko titulov. Dva razy triumfoval na scéne La Ligy a získal po jednej trofeji z Španielskeho kráľovského pohára a Španielskeho superpohára.

Zdroj: md
Foto: md

www.JW.ORG

20
2019-08-20 08:12:55

Kdyz uz tu zminujete cisla....tqk je aspon dejte do nejake poradne...hlavne prehledne tabulky

PETERKRIZAN

-19
2019-08-20 08:34:05

philipe absolutne vybuchol a nemyslim ze je to vina valverdeho,či hral v utoku alebo v zalohe postupne podaval podpriemerne vykony,ak sa nespamata,aj v bayerne vyhori,prilezitosti dostal dosť

PETERKRIZAN

-20
2019-08-20 08:36:50

jeho slabe vykony na cope to len dosvedčujú,aj ked tam uplne nevybuchol

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.