Ousmane Dembélé svojím prístupom popri zranení zo zápasu prvého kola La Ligy Santander s Bilbaom rozčúlil predstaviteľov FC Barcelona. Pre svalové zranenie, ktoré je v poradí už šieste za dva roky, vynechá ďalších päť týždňov, čo predstavuje obrovskú komplikáciu pre trénera Ernesta Valverdeho. 

To však nie je všetko. Katalánska rádiová stanica Cadena SER vo svojom programe uvádza, že Ousmane Dembélé cítil nepríjemnosti svalov už na konci spomínaného stretnutia s Bilbaom. Práve na samotnom konci zápasu sa rozhodlo o jeho osude, keď v osemdesiatej deviatej minúte získal tri body pre domácich nádherným gólom Aduriz. Bolo to, mimochodom, po akcii, v ktorej defenzívne viditeľne pochybil Dembélé.

Rovnaký zdroj tvrdí, že barcelonskí lekári sa Dembélého pýtali, či sa cítil dobre. Krídelník odpovedal, že je v poriadku, deklarujúc, že problémy nie sú vážne. I napriek tomu však hráč dostal nariadenie podstúpiť počas nasledujúceho dňa lekárske testy, ktoré by ukázali, ako je na tom naozaj. Francúz sa ich však nezúčastnil, namiesto toho vycestoval za svojou rodinou do svojej rodnej krajiny, a to ešte dokonca bez toho, aby mu to v klube ktokoľvek dovolili.

Barcelončanov podobné správanie rozhorčilo, a tak podľa Cadeny SER na neho čaká mastná pokuta. Ousmane sa údajne chce brániť tým, že lekárske testy neboli povinné, pretože mu neboli oznámené prostredníctvom oficiálneho vyhlásenia, no s podobnou výhovorkou u vedenia neobstojí. 

Zdroj: sport
Foto: sport

michal11

top komentár
77
2019-08-21 10:13:36

Toto bude jeho posledná sezóna u nás. Nikto ho nebude trpieť donekonečna a tie jeho zranenia budú pravidelne každú sezónu. Mám tak trochu pocit že má po futbalovej kariére, nikto nechce aby jeho hráč marodil skoro celú sezónu. Zodpovednosť ma o ničom a tak skoro sa jej nenaučí. Za tieto tri roky sa výrazne nepoučil a nezmenil radikálne svoj postoj k situácií. Bohužiaľ to boli vyhodené ťažké milióny do vetra napriek jeho obrovskému potenciálu.

michal11

12
2019-08-21 10:24:24

Mimochodom som názoru že treba kúpiť mladý talent a nie Neymara ktorý má podobné problémy ako Dembele. Neymarov štýl je z dosť veľkej mieri provokatívny a preto ho toľko okopávajú z čoho pramenia zranenia. Aj finančne sme na tom dosť zle z pohľadu dlhov, navýšil sa dlh a do budúcnosti by to mohlo znamenať finančné problémy ktoré odsunú Barcelonu na druhú koľaj. Suarez 33 r., Messi 32 r., Griezman 28r., a Neymar 28 r., čo znamená že o pár rokov (cca 3 roky) musíme kupovať nový útok takmer celý ak nie celý na čo nebudeme mať peniaze ani náhodou. Treba sa na to pozrieť aj z ekonomického a nielen z športového hľadiska klubu. Na dlhodobý plán sa hodí mladý a nie starší hráč. Ak Griezman nieje schopný pomôcť Messimu ho odbremeniť, bol Griezman zbytočný nákup a peniaze do vetra vyhodené. Treba mladý talent ku nim a nie Neymara. U Neymara je priveľa premenných ktoré sú rizikové.

T0mIO

18
2019-08-21 10:30:53

Nezabúdajme že s jedným takým mladým talentom máme problémy. A práve o ňom je tento článok.

michal11

7
2019-08-21 10:40:38

Vždy je riziko neúspechu. Ak budeme takto premýšľať, tak sa môžme rovno rozlúčiť s úspechmi v budúcnosti. Odkiaľ zoberieme toľko peňazí aby sme kupovali len hotových hráčov + v dnešnej dobe kedy sú ceny nekresťanské. My nemáme majiteľa alebo akcionárov ako Liverpool napr. Treba byť odvážny a nebáť sa, aj s hotovím hráčom to nemusí vyjsť. Nič v zlom ale takýto prístup mi pripomína valverdeho, všetko na istotu a bez rizika ako môžme u neho vidieť.

Radovan

-2
2019-08-21 10:45:55

A za talentovaneho coutinha a dembeleho sme vyhodili malo penazi?? S talentami je to podstatne vacsi risk a tie najvacsie talenty casto niesu lacnejsie nez hotovi hraci

michal11

2
2019-08-21 10:53:31

Ja mám na mysli nájsť hráča do 20 rokov a vytrénovať si ho. Treba len hľadať a dobre hľadať. Nájdu sa aj za 60 milionov na dnešné pomery niesu zlí. Coutinho mal 27 rokov keď k nám prichádzal takže už bol hotový hráč. Dembele má problém v hlave, keby nie to , bol by parádnym hráčom.

Radovan

0
2019-08-21 11:24:10

Okej, predstava je to pekna ale barcelona neni tim ako napr. dortmund alebo nejake anglicke timy kde nikomu nevadi ze nevyhraju nic, ale vytrenuju kvalitnych mladych hracov..na barcelonu su trocha ine naroky a ked sa nevyhra LM tak je to neuspesna sezona..momentalne mame nastastie dostatok mladych hracov, treba len ineho trenera..osobne by som teraz radsej neymara bral ako nejakeho 20r chalana, lebo barcelona potrebuje akutne zdvihnut svoju hru na vyssi level

Paulie1

4
2019-08-21 12:46:10

skvely priklad ako na toto vobec nemyslime je , ze nam bolo vela dat drobne za hraca ako je Kubo. Co bol vlastne nulovy risk , lebo aj ked mozno nebude megahviezda , ten chlapec ma velmi velky potencial a pri dnesnom trhu by nebol problem ho v pripade potreby predat za 20-30 mil. Plus pri Japoncoch je ta disciplina na uplne inej urovni ako napr. pri Africkych hracoch....oni maju v mentalite makat a posluchat.

Adam

1
2019-08-21 16:41:15

Radovan, preco by sme nemohli vyhravat ligu majstrov s mladymi hracmi? Len si spomen na takeho iniestu, busquetsa, xaviho, pedra, tiez to boli mladi a zo zaciatku nehrali bohvie co, ale dostali priestor a vytvorili spolu s ostatnymi najlepsi tim vsetkych dob

T0mIO

-1
2019-08-21 10:56:00

To ja nehovorím, ale riskovať nejaký mladý talent na úkor neymara neni asi to najlepšie riešenie keď práve teraz máme takýto problém.

michal11

0
2019-08-21 11:22:58

To som skôr reagoval na príspevok Radovana.

Markk

8
2019-08-21 11:24:51

Choď už do frasa s tým Neymarom. 1. Je to obyčajný Judáš, ktorý má Barcelonu na háku. 2. Nemáme naňho prostriedky, kúpime ho a potom nebudeme môcť 2 roky nakupovať hráčov? Keď máme pomaly samých tridsiatnikov v základe? 3. Porcelánový 28.ročný hráč, ktorý už nebude lepší a po tridsiatke jeho výkonnosť pôjde rapídne nadol.

T0mIO

-5
2019-08-21 16:07:18

Nepôjdem do frasa s neymarom. Ale dobre, keď tak velmi chceš, myslím si že sa to dá spraviť tak že by nemusel prísť. Som zvedavý či sa ti to bude páčiť. Takže základom je nekupit nikoho. Pretrpiet katastrofálnu sezónu po ktorej vyhodia valverdeho. A nový tréner si povie akého mladého hráča na ľavé krídlo chce. Lenže ma to háčik. Bartomeu sa bude snažiť nevyhodit valverdeho vôbec. 2021 mu skončí jeho prezidentská púť a nový prezident si trénera vyberie podľa seba. Som si istý že bartomeu urobí všetko pre to aby už noveho trenera nezhanal.
Takže aj keď som nás začiatku napísal že by sa to dalo, moja teória to moc nepotvrdzuje. A vieš prečo? Lebo bartomeu je ako ty a valverde. Má hlboko v riti predvedenu hru. A pokiaľ sa vyhrá aspoň liga, čo zas zariadi messi, valverde ostane. Dajme tomu ze o rok kupia nejaký mlady talent. Samozrejme kto ho bude vyberať? Buď bartomeu alebo si povie strýko ernie koho chce. Tak či tak to bude kúpa nahovno. Potom príde nový prezident, nový tréner a hádaj čo. Tento mladý talent pôjde preč lebo bude mať síce na barcu, ale na tú valverdeho. Nie na tú co pride po ňom. A potom sa bude zase hladat nejaký hráč za veľké prachy. Ten sa bude sice hľadať aj pri neymarovi, ale nie tak skoro. Ale to neni to podstatné. Podstatné je že počas tých dvoch nahovno sezón s valverdem tu môžme mať a) neymara, b) nejakého zebraka jak dembele, lebo jeden nám nestačí, c) nikoho. Ja volim jednoznačne A.

Jestper9

4
2019-08-21 11:47:37

Ale Dembeleho takymto spravilo vedenie a pristup k nemu, lebo on ani z daleka nebol hviezda za 120 mega. Vsak tolko sme za Griezmana dali a minuly rok za 100 by dokonca siel a to je hrac inde uplne ako Dembele. A este reci ze nahrada Neymara a talentovanejsi.... Chlapec si muslel ze je poloboh a sa kazdy z neho posere a ze si moze robit co chce. Stratil to co zdobi hracov v jeho veku a to je snaha, neoblomnost a makanie aby nieco dosiahol. A potom ked neslo vsetko ako chcel, tak sa zosypal. Vecna hanba tomuto vedeniu, ze po odchode Neymara nezachovalo chladnu hlavu. Vsetky peniaze plus navyse minuly na dvoch precenenych ale nami precenenych hracov, lebo sa nechali vyzmykat. Nebolo nam ich treba tak surne. Keby si tie peniaze nechali, tak sme teraz mohli kupit naspat Neymara ked ho treba a uz len na platoch tych dvoch kolko by sme usetrili.teraz sme bez penazi a bez hracov. Super. Nasa hra ako dakedy bola krasna, tak teraz hrame z veljych klunov suverenne najhorsie. Poviem pravdu za mna, ze ani manuz nebavi pozerat to trapenie. Dufam, ze sa to napravi, ale momentalne a je mi jedno, ze co Messi premarni co nie. Nech kludne ide aj inde a zbiera trigeje, ale dufam tuto sezonu vo velke fiasko, lebo iba to donuti aby sa v tomto klube stali zmeny. Trener nehidny barcelony a nie jeho chybou. Kto by nechcel mat v zivotopise ze u nas trenoval. Ale je to no name trener a hracibho nerespektuju. Maju ho radi. Preco? Lebo sefuju asi oni. A taky plat ako aj on ma? Vedenie chyba dalsia obrovska. Komicke je, ze dve naj prestupy boli asi Paulinho a Vidal...

Pader

9
2019-08-21 10:52:21

Druhý Balotelli

marke7

0
2019-08-21 10:22:56

Inteligentně na úrovni jako skupina žadatelů o azyl z třetích zemí světa.

LaBrie

25
2019-08-21 10:25:47

Velke, nezodpovedne decko....

PETERKRIZAN

-5
2019-08-21 11:11:34

Cigani maju na to najvystižnejši výraz--diľino

luky166

6
2019-08-21 11:12:25

nech uz konecne vypadne z barcelony uz mi riadne lezie na nervy jeho kupa bol velky omyl

bulldozer

3
2019-08-21 11:42:43

no kedze je uz koniec prestupaku, tak taketo kktiny tu budeme citat este minimalne 1000 krat za celu dlhu sezonu.

JURITO

12
2019-08-21 11:36:53

Mali ho predat uz toto leto. Zbytocny hrac uplne. Pol sezony zraneny ,vacsinou pravdepodobne kvoli svojmu pristupu a ked nastupi hra aj tak hovno a len straca lopty

2sjr

3
2019-08-21 11:50:25

Je pravda že ho mali predať už teraz. Vôbec si nezaslúži tu biť iba čo berie miesto niekomu rozumnému čo vie že keď sa berú veľké prachy treba preto aj niečo urobiť. Je to usmrkané decko ktoré si takto len odpáli kariéru ale musím povedať že si to zaslúži. Začínam ho mať plné zuby a takýmto prístupom to môžeme zabaliť.

hrdzi

12
2019-08-21 11:51:29

Predať kým má nejakú hodnotu.. Sklenený hráč ktorý pol sezóny marodi a potom aj keď nastúpi hrá hovno.. Namiesto malcoma mal odísť radšej on

MSN4ever

-5
2019-08-21 12:16:44

Bože fest sa mi ten hráč sprotivil, nemám ho rád vôbec. Nezodpovedný drzý chalan. Nech ide preč z Barcelony. Neymar come back

Vladinko

11
2019-08-21 14:29:03

To je super že Neymar čo Barcelonu žaluje za ti nesprotivil <3

MSN4ever

-4
2019-08-21 15:41:59

Neymar spravil pre barcelonu naozaj veľa dokázal mám pomôcť vyhrať treble a jeho hra má bavila zo všetkých hráčov najviac.

Dembélé všetko flaka všetko má na háku , nesnaží sa, nepočúva doktorov nikoho.

Cingi

5
2019-08-21 12:49:32

mudrlanti... stále len kúpme a kúpme... tam bol Deulofeu, to, čo zahral Dembelé by v pohode spravil Deulofeu a bol odchovanec... sa mi toto celé protivi už... teraz kúpme zase Geymara... a stále niekoho... vy fakt nevidíte, že je to jedna veľká fraška tieto nákupy!? Dembelé, Coutinho, neymar....

FCBarcelona2018

0
2019-08-21 13:29:51

Myslím si, že v tejto sezóne sa už v základe neobjaví a po vyliečení bude sedieť len na lavičke. A iné si ani nezaslúži.

Adamito

5
2019-08-21 13:37:39

Tak na tomhle frackovi pekne prodelame, každý rok je to stejný a jeho cena půjde dolu, protože nic nepredvadi, ale za ty peníze ho budeme muset trpět a nebo prodat pod cenou.

pini77

1
2019-08-21 13:59:20

Dembele prodat.. Mmbyk bych za neymara rád.. Ale za ty prachy bych klidně zkusil saneho nebo sancha :) co vy na to?

Vladinko

6
2019-08-21 14:30:28

Aké prachy?
Koľko podľa teba dostaneš za stále zraneného hraca čo mal posledné dve sezóny otrasné ?

No a dortmund- skvele- predal skleneného a hlúpeho dembeleho za 100+ mega a nasadil sancha- ktorý je o triedy vyššie..pre mňa s mbappem najlepší mladý hráč

pini77

-1
2019-08-21 19:29:36

Ty prachy co se snaží nacpat psg za neya

T0mIO

0
2019-08-21 17:21:27

Adam, na to aby ten tím slapal ako má potrebuješ mix mladých a skúsených. Skúsených máme dosť, hlavne vpredu. Záloha by mohla byť dokonalý mix, obrana tiež. Len ten útok, tam su hráči hlavne skúsení a hotoví. Lenže na dembeleho ako mladý talent sa spoliehať nemôžeme a kupovať pod týmto vedením nejaký veľký talent do útoku je veľký risk. Neymar je už aj skúsený, ale stále mladý. Ten útok bude treba o pár rokov obmieňať, ale postupne a hlavne hráčmi viac overeným ako bol dembele.

diesimi

0
2019-08-23 01:26:02

http://badoo.re - veľký zoznamka pre dospelých s inteligentný vyhľadávací systém nájsť sex partnera!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.