Bývalý krídelník FC Barcelona Malcom vyhlásil, že bol počas svojho pôsobenia na Camp Nou mimoriadne spokojný, i napriek tomu, že u blaugranas príliš úspešný po individuálnej stránke nebol. Brazílčan konzekventne prestúpil do Zenitu Petrohrad. 

Dvadsaťročný špílmacher sa počas tohto leta rozhodol odísť do ruskej Premier League, kde za štyridsať miliónov posilnil prvý tím Zenitu Petrohrad. Malcom i napriek obrovskej perspektíve odohral v predchádzajúcom ročníku iba dvadsaťštyri duelov a zaznamenal štyri presné zásahy, pričom u azulgranas získal ligový titul. 

"V Barce som urobil všetko, čo bolo v mojich silách. Je to klub, kde musíte byť stále pripravený a zakaždým, keď som sa dostal na trávnik, som zo seba vydával maximum," prezradil Malcom v exkluzívnom rozhovore pre Goal

"Taký už je futbal, musíte sa chopiť svojich šancí. Zenit sa veľmi snažil, aby ma získal, a prišiel s naozaj dobrou ponukou. V Barcelone som bol veľmi šťastný a som si istý, že spokojný budem aj v Zenite," pokračoval bývalý hráč Bordeaux. 

Krídelník si tiež zaspomínal na niekoľko pekných okamihov v Katalánsku, napríklad keď strelil dôležitý gól do siete Realu Madrid. "Zakaždým, keď skórujete v kľúčových okamihoch, dostanete sa do spomienok priaznivcov. Vždy som tvrdo pracoval, aby som hral dobre a pomáhal svojmu tímu, na tomto princípe som postavil svoju kariéru. Musíte ukázať, že ste stopercentne oddaný tomu, čo robíte, že vypotíte aj krv, až potom si získate rešpekt fanúšikov. Samozrejme, dobré výkony sú jedna vec, no odhodlanie sa počíta tiež."

Malcom tiež odkryl svoj obdiv voči Lionelovi Messimu. "Je to vynikajúci futbalista a skvelý človek, výborný spoluhráč. Rešpektuje všetkých naokolo, spolu sme vychádzali veľmi dobre. Je to absolútna svetová trieda a svoj úspech si plne zaslúži," dodal.

Brazílčanov Zenit, ktorý sa v súčasnosti nachádza na čele ruskej ligovej tabuľky, vycestuje v sobotu na stretnutie s FC Ufa. Prvého septembra na petrohradský výber čaká zápas s obrovským rivalom Spartakom Moskva. 

Zdroj: goal
Foto: goal

Barcaman1

top komentár
66
2019-08-22 08:02:33

Žiaľ niekedy ti nestačí na zostavu v Barcelone pri Valverdem ani keď dáš zo seba všetko a vidieť snahu ale aj tak tam tréner postaví svojho "obľúbenca" ... Ja mi úprimne ľúto tohoto hračika pretože najmä výkon proti Realu v pohári bol ukážkový a aj ten ťa posadil na 5 zápasov ... Futbal je niekedy dosť nespravodlivá hra a keď a pozriem na tohoto hráča tak platí to 2x

Mascherano

17
2019-08-22 08:49:28

Coutinho to isté.. bohužiaľ máme trénera ktorý kazí hráčov

mikimi122

-16
2019-08-22 09:08:26

Messi is https://www.youtube.com/... Trochu sa mi zdá ako keby sa ku Griezmannovi nikto neozýval a nikto s ním nechce nič mať a to dokonca aj Messi. Ak sa ku Griezmannovi nebudú chovať priateľský a nevezmú ho ako člena tímu, tak zbytočne sme utratili 120 M.

elcentrolino

12
2019-08-22 09:17:55

to sudis na zaklade videa ? nebud smiesny : D ..ked da tono v nedelu gol po messiho pase tak budes mat hned iny nazor .. neboj sa nedal tolko golov v atleticu len tak nahodou. ale potrebuje niekoho kto mu tie lopty bude ku 16ke posuvat

Sudruh_Zincica

11
2019-08-22 09:21:09

Na Messiho pracu s loptou a vsetky tie finticky, prihravky, strely by som sa vedel pozerat aj cely den.

Ortiz

4
2019-08-22 12:41:19

Valverdemu Brazilie nevoni

Martin77

7
2019-08-22 15:13:21

Jsem zvědav koho Valverde zmrví tuhle sezónu. :-/

Neyoo

0
2019-08-22 21:05:46

už mu ich toľko neostalo - Frenkie a možno Puig aj keď tam nebudem naivná aby dostával Puig veľa šancí v Áčku. A pevne verím, že Frenkie sa nenechá Valverdem zničiť keďže ako jediný vyzerá byť naozaj odhodlaný niečo dokázať

diesimi

0
2019-08-23 01:21:01

http://badoo.re - veľký zoznamka pre dospelých s inteligentný vyhľadávací systém nájsť sex partnera!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.