Španielske médiá sa zhodujú, že Sergio Busquets sa v zápase proti Betisu Sevilla opäť vráti do základnej zostavy FC Barcelona. Ernesto Valverde však musí vyriešiť problém v ofenzíve.

Katalánsky pivot vynechal prvý zápas na San Mamés proti Bilbau. Vtedy na lavičke náhradníkov nečakane sedel aj Ivan Rakitič. Záložnú formáciu Valverde poskladal z trojice de Jong, Sergi Roberto a Carles Aleña. Tá však nefungovala najlepšie, preto sa tréner Barcelony rozhodol, že pred zápasom proti Betisu urobí zmeny.

Podľa španielskych denníkov po boku Busquetsa uvidíme s najvyššou pravdepodobnosťou práve Rakitiča a de Jonga. Arturo Vidal a Arthur v súčasnosti v strede poľa nemajú svoje miesto. Podobne je na tom Carles Aleñá. Sergi Roberto môže zahrať na pravej strane obrany alebo dokonca na pravej strane útoku. Vyzerá to tak, že Rafinha kvôli žalúdočným problémom nebude hrať.

Problémy majú Katalánci v útoku. V strede určite nastúpi Antoine Griezmann a spoločnosť mu na ľavej strane môže robiť Carles Pérez či vpredu by sa mohol ukázať aj Arturo Vidal. Nie je jasné, či Leo Messi vzhľadom na zranenie bude schopný nastúpiť od prvej minúty. Mundo Deportivo nevylučuje, že v útoku sa môže objaviť Sergi Roberto alebo dokonca Arturo Vidal.

Katalánsky denník takisto tvrdí, že Valverde sa môže rozhodnúť zmeniť rozostavenie svojho tímu na 4-2-3-1. Vtedy by sa na trávniku objavili dvaja defenzívni záložníci - niekto z trojice Busquets, de Jong a Rakitič. Pred nimi by zahrali Sergi Roberto, Aleňá či Vidal a na špici by sa ocitol Antoine Griezmann.

zdroj: marca.com
foto: fcbarcelona.com

GabrielSVK

11
2019-08-24 19:22:47

Som velice zvedavý ma zostavu.

GabrielSVK

0
2019-08-24 19:36:44

na*

minixxx

0
2019-08-26 10:15:22

Hľadám chlapa na jednu noc, moje telefónne číslo a fotografia sú https://fuck.it/...

kluc

1
2019-08-24 20:19:40

Dajte Pereza do tipovačky keby náhodou valverdemu preplo :D

emiliano

-6
2019-08-24 21:16:23

V 1.polč. záloha nehrala dobre, nemali sme šancu a ten sa skončíl zle - 0-0. V 2.polč. prišiel Rakitič, záloha hrala vynikajúco, tiež sme si síce nevypracovali šancu, ale dostali sme len 1 gól. To je progres, treba poslať pohlobeného Janka, Busquetsa, on to rozhodne.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.