Ani nie dvadsaťštyri hodín pred tým, ako opäť vycestuje do klubu, ktorého je odchovancom, poskytol svojim klubovým médiám zaujímavý rozhovor Cristian Tello. Rýchlonohý útočník si zaspomínal na svoje účinkovanie na Camp Nou, analyzoval príchod Júniora do Barcy a hovoril aj o iných témach. 

Betis a jeho vízia hry

"Myslím si, že filozofia hry sa tu nijako nemení, vnímam ju podobne ako vždy. Je síce fakt, že sa zmenil trénerský tím, ale som presvedčený o tom, že tréner kladie dôraz presne na to, čím sme disponovali aj v minulosti. Okrem toho nám príchod nových hráčov dokáže zabezpečiť veci, ktoré nám pred rokom chýbali."

Tréner Rubi

"Je to manažér veľmi blízky svojim hráčom, posadnutý rôznymi maličkosťami. Tréningy sú nesmierne intenzívne, dôležité je pre neho každé jedno cvičenie, každý jeden hráč. Mimoriadne sa usiluje zlepšiť vnútri ihriska všemožné detaily."

Výhra na Camp Nou

"Myslím si, že ju môžeme po roku opäť zopakovať. Sme si dobre vedomí toho, že na triumf na Camp Nou potrebujete odohrať prakticky dokonalý zápas, no myslím si, že na to máme dostatočnú kvalitu. V prvom kole proti Valladolidu (Betis prehral 1-0, pozn. red.) sme mali trocha smoly, no ukázali sme, že náš tím je na tom dobre. Koncentrujeme sa len na to, aby sme si pripísali ďalšie víťazstvo v Barcelone."

"Veľa sa toho oproti ostatnému ročníku zmenilo. Myslím si, že máme nový koncept hry, hráme trošku rozdielne. Kľúčové, každopádne, bude cítiť sa na trávniku dobre, nebáť sa lopty a snažiť sa dominovať priebehu."

Júniorov prestup do Barcelony

"Teším sa s ním, je to krajný obranca s obrovským potenciálom. Stále je veľmi mladý, ale má ohromné kvality. Bude jedného dňa dôležitým hráčom pre celý klub, Barca sa dostáva do útoku postupne, jej tím má skvelý rytmus, a to bude dôležité aj na pravom kraji."

Návrat do domáceho prostredia

"Barca je mužstvom, ktoré mi dal šancu debutovať v najvyššej lige, mimoriadne si vážim všetkých ľudí, ktorí sú jej súčasťou. Zažil som tu niektoré z mojich najlepších futbalových okamihov, postupne, ako som rástol, dostával sa do prvého tímu, to bolo neuveriteľné. Návrat bude zase raz jedinečný."

Zdroj: marca
Foto: marca

rudd93

2
2019-08-25 10:00:39

jasne ze vyhraju... bez Messiho budu zas bezmocni ... a ked nahodou bude nejaka strela, tak ju kopnu 10 metrov nad

nepalko

0
2019-08-26 00:06:09

Áno mal si pravdu ????
Bez Messiho sme boli stratený ????
Tento zápas jasne ukázal,že nie je až také dôležité,že kto hrá, ale aké nasadenie má celé mužstvo ????...
Minulé hral aj Messi a prehrali sme doma s týmto súperom ????...

minixxx

-2
2019-08-26 10:12:26

Hľadám chlapa na jednu noc, moje telefónne číslo a fotografia sú https://fuck.it/...

Dade

3
2019-08-25 11:46:41

betis v prvom zápase prehral 1:2

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.