Júnior Firpo, obranca pôvodom z Dominikánskej republiky, má pred sebou vskutku zaujímavý zápas. Perspektívny zadák, ktorý už dnes háji farby FC Barcelona, bude spoločne so svojimi spoluhráčmi na Camp Nou čeliť družstvu, ktoré mu otvorilo cestu do veľkého európskeho futbalu. Pred stretnutím druhého kola La Ligy Santander s Realom Betis poskytol krajný bek blaugranas rozhovor klubovým médiám svojho zamestnávateľa. 

Pocty

"Už sa neviem dočkať zápasu, chcel by som na Camp Nou proti svojmu bývalému klubu debutovať. Čo viac by som mohol chcieť! Jediné, o čo môžem žiadať, je dobrý zápas, nech dosiahneme víťazstvo a skompletizujeme tak kompletný týždeň."

Real Betis

"Tento rok sa z tohto mužstva vyvŕbil tím, ktorý hrá omnoho priamočiarejšie, no aj naďalej platí, že cieľom je dobre zaobchádzať s loptou, z čoho sa už stala v Betise jedna z charakteristických čŕt. Budú veľmi nebezpeční a musíme si dať na to pozor, rozhodne to nebudeme mať vôbec jednoduché."

Konkrétni hráči

"Ak už musím vyzvdvihnúť nejakých jednotlivcov... v Betise je kvalitných futbalistov veľké množstvo. Po tom, čo teraz prišli noví hráči, sa kvalita ešte zvýšila, spomeniem za seba napríklad Fekira, ktorý prispel neuveriteľným spôsobom, pretože je mimoriadne šikovný. Je dôležité, že v celku ostalo jadro z ostatného ročníka."

Zápas z minulej sezóny, v ktorom andalúzsky výber porazil v priestoroch Camp Nou domácu Barcu po strhujúcom zápase výsledkom 3-4

"To už je minulosť. Iste, bolo to pre mňa nádherné, lebo tento zápas vyšiel aj mne, aj celému mužstvu fantasticky. Ide o to, že to bola veľká vec, Betis predtým na Camp Nou nevyhrával. Teraz však hájim iné farby a tento dres, som pripravený zomrieť pre víťazstvo tu."

Adaptácia

"Už sa cítim byť plne prispôsobený, cítim sa od tréningu k tréningu lepšie. Veci, ktoré odo mňa požaduje tréner, mi idú postupne lepšie a rozumiem si omnoho viac aj so svojimi spoluhráčmi, čo je napokon to najdôležitejšie. Chcem mať s nimi ten správny feeling, aby to bolo následne jednoduchšie na trávniku. Dobre mi padlo aj spoločné turné."

Zdroj: marca
Foto: marca

Mascherano

7
2019-08-25 10:48:44

Dúfam že ťa starigan bude dávať hore

minixxx

-3
2019-08-26 10:11:45

Hľadám chlapa na jednu noc, moje telefónne číslo a fotografia sú https://fuck.it/...

michal11

17
2019-08-25 10:58:35

Škoda Iniestu. Je vidieť že jediným obmedzením uňho sa javí kondícia a nič viac, svojim umením predčí hociktorého záložníka na svete. https://sport.aktuality.sk/...

tunno

-12
2019-08-25 11:36:20

skoda, mal sa radsej priviest zadarmo Felipe Luiz, aspon zo dva roky by spolahlivo kryl Jordimu chrbat. Firpo si moc nezahraje a jeho vykony nebudu dobre

michal11

17
2019-08-25 11:46:21

Úprimne, po tom čo som videl od Albu v posledných zápasoch mám tak trochu obavy či Alba nevyhorel po minulej sezóne. Asi bude potrebovať viac oddychu a ak sa to nezlepší tak bohužiaľ posadiť na striedačku. Keby sa mu len nedarilo, bolo by to dá sa povedať dočasná indispozícia ale on je dosť mimo a nemá pri sebe Messiho s ktorým si rozumie + všetci poznajú naspamäť jeho nábehy takže niesu také efektívne akoby sme si priali. Dúfam že sa spamätá čím skôr ale treba si priznať že aj Alba starne.

tunno

-1
2019-08-25 12:52:06

Alba je dole psychicky. Ak by prisiel novy trener naskocil by s5 naacimum

tunno

-1
2019-08-25 12:52:17

Na maximum

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.