Talian s argentínskymi koreňmi Mauro Camoranesi, jeden z najvyzdvihovanejších hráčov rokov nultých, známy predovšetkým z Juventusu a reprezentácie, si zaspomínal na viaceré úsmevné okamihy svojej kariéry. V rozsiahlom rozhovore pre rádiovú stanicu Club 947 hovoril Camorenesi úprimne o Messim, Majstrovstvách sveta 2006, Zidanovi a mnohých ďalších...

Messi

"Spôsoboval mi obrovské problémy. Či sa mi podarilo zasiahnuť proti nemu? No jednoducho som nestíhal. Tento trpaslík je neuveriteľný."

Ribéry

"Ľahké som to nemal ani s ním. Fantasticky dokázal zaobchádzať s voľným priestorom, chcel vždy loptu, bol to výnimočný chlapík."

Roberto Carlos

"U neho to bolo veľmi milé, pretože bol veľmi otvorený, útočil a nechal ťa útočiť. Myslel si si, že si to poriadne vytrpíš, no keď tvoj tím získal loptu, nechal ti tridsať metrov voľného priestoru a navyše nebol taký dobrý ani v súbojoch jeden proti jednému."

Zidane

"Čo povedal Zidanovi Materazzi? Niečo o jeho sestre. Zidane sa nechal veľmi ľahko rozčúliť. Miluje ho síce celý svet a hoci ja som hrať po jeho boku nemohol, mnoho chlapcov, ktorí boli jeho spoluhráčmi, ho mali naozaj veľmi radi. Bol veľmi tichý, no išlo o skutočného víťaza s temperamentom, bol niečím oveľa viac, ako iba kvalitným futbalistom."

Majstrovstvá sveta 2006

"Aj naďalej spoločne so všetkými hráčmi a trénermi komunikujeme, máme skupinu na sociálnej sieti WhatsApp. Nepridávame tam však žiadne šteklivé fotky ani sa neobťažujeme nejakými obrázkovými vtipmi, je to trochu viac nudné. Želáme si navzájom všetko najlepšie k narodeninám a podobne."

Cristiano Ronaldo

"Pred týždňom som zobral svoje deti na tréning Juventusu, aby sme si urobili nejaké spoločné fotky. Vyšiel zo šatňe polonahý a ja som videl svaly aké nikdy predtým. Odkiaľ ich má? Predpokladám, že ma poznal, nie preto, že by som bol majster sveta, no v minulosti sme proti sebe nastúpili. Proti Cristianovi sa hralo jednoducho, keď sme sa stretli v reprezentačnom zápase, robil neustále iba dve veci, šprintoval dopredu a posielal rovnakým štýlom prihrávky naspäť spoluhráčom. Bolo to výlučne o jeho rýchlosti. Nastúpil som proti nemu na kraji obrany a vedel som, že som ho prosto nemohol spustiť z očí."

Zdroj: md
Foto: md

JJ5FCB

3
2019-08-25 12:53:36

Sympatický chlapík

minixxx

2
2019-08-26 10:10:50

Hľadám chlapa na jednu noc, moje telefónne číslo a fotografia sú https://fuck.it/...

Mascherano

13
2019-08-25 14:46:29

Tak mi je ľúto že Cristiano do toho Juventusu prestúpil. https://www.youtube.com/...

ktmsport

5
2019-08-25 19:01:27

respekt a vzajomna ucta tak by to malo vyzerat

fajtli

5
2019-08-25 18:18:38

Cristiano, Ramos,Pepe a ktomu Mourinho = to tam bola pekná sebranka...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.