Tréner FC Barcelona nebol spokojný s výkonom svojich zverencov v zápase proti Osasune, ktorý sa nakoniec skončil remízou 2:2 a Blaugranas tak opäť prišli o body.

Zápas

"Nehrali sme dobre, hrali sme strašne. Súper bol vytiahnutý, nevedeli sme sa dostať do jeho pokutového územia. Mali sme jednotlivé príležitosti, ale súper sa posilnil a neboli sme v posledných metroch schopní vytvoriť nebezpečenstvo. V druhom polčase sme dominovali, otočili sme stav. Neskôr to bolo lepšie, ale prišla tá absurdná situácia, po ktorej súper získal pokutový kop. Nemôžeme dovoliť, aby nám zápas utiekol takýmto spôsobom. Musíme lepšie hrať a útočiť. Súper bol odmenený remízou a my sme nedostali nič."

Prvý gól

"Súper môže streliť gól z konkrétnej situácie, na tom stojí futbal. Môžete aj zle rozohrať akciu, aj to sa stane. Nemali sme to správne držanie lopty, ktoré by nám umožnilo hrať dobre. Viac ma trápi to, čo sa stalo v druhom polčase. V útoku sme potrebovali väčšiu plynulosť."

Hra Osasuny

"Vyzeralo to tak ako som predvídal. Vieme ako hrá Osasuna a čo sa tu môže stať. Musíme rázne vychádzať z presingu."

Situácia Rakitiča

"A čo ti mám povedať? Naposledy sme odohrali dobrý zápas, rozhodol som sa pre túto istú zostavu. Na výber mám veľa hráčov. Nechýbajú mi."

Prestup Rakitiča

"Moje rozhodnutie s tým nemalo nič spoločné, v žiadnom prípade."

Pokutový kop

"Tú akciu som nevidel. Hráč v takejto situácii nemôže urobiť nič."

zdroj: marca.com
foto: facebook

elcentrolino

-3
2019-09-01 07:56:01

Nehnevaj sa ale kto ma furt tieto kokotiny tvoje počúvať. Zabudol som povedať ze hráčom bolo teplo a super bol lepšie fyzicky pripravený.. Tak som sa tešil na včerajší zápas a skoro som sa dogrcal z tej hry ktorú produkujes už pár mesiacov. Jedine co ma potešilo gól fatiho klobúk dole, a samozrejme arthura lebo jlhral skutočne dobre takže dúfam ze ďalší zápas bude sedieť pretože dal gól to zvykneš dávať hráčovi za odmenu. Ak budeme takto ďalej hrať a niečo sa nezmení tak to bude veľmi krátka sezóna..

Nalim

27
2019-09-01 08:27:01

Klobucik dolu pred neodškriepiteľným talentom Fatiho. V jeho veku veľký zjav a talent. Mal by hrávať 20 minútovky po boku Lea a iných. Ale na ťažké zápasy, ktoré sú výsledkovo do 90 min nestanovené, by bolo hazardom. Tam sú nervovo napnuté stavy, často s tvrdými zákrokmi. V 19 rokoch už by mal fungovať bezpardonu a strachu. Uvedomte si, keby neboli zranení utočníci, tak by nemal za sebou dva zápasy a krásny gól. Pripomína mi Gullita, ale dva roky ukážu, ako dozreje hrou a psychikou (viď Bojan). Tesim sa naňho, uvidí sa !!!

Speedwheel95

top komentár
65
2019-09-01 08:52:46

Rozhodol som sa prvý krát sem vyjadriť aj môj názor. Už sa mi ozaj zle pozerá na tieto zápasy ako hráme už tretiu sezónu. Takmer každý zápas katastrofa, ako sledujem zápasy, každý jeden tím je takticky lepšie pripravený na zápas ako my, akurát nie každý má na to predpoklady to aj splniť. Tak isto pod Valverdem, aj naši hráči sú z taktického hľadiska individuálne zle pripravení , pretože keď pozerám zápas väčšinou sa mi zdá, že hrame na náhodu. Niektorí hráči ani nehrávajú na svojich pozíciach naprako bol Coutinho teraz Pán trener začína vymýšlať s de Jongom... Ja si myslím, že aj keď je Neymar skvelý hráč, nepotrebujeme ho (môj názor, mozmno sa mýlim), pretože máme taký káder, také hviezdy, toľko nákupov aké nemá takmer žiadný tím okrem city a 2-3 tímov. Čo keby máme hráčov ako Arsenal tak kam chodíme tak prehrávame? Prečo zahrajú slabšie družstvá s oveľa horším kádrom lepšie ako my?
Dembele aj Coutinho hrali v predchádzajúcich tímoch skvele, ťahali a robili rozdiel v zápasoch a nemyslím si, že prestupom do Barcelony zabudli hrať futbal.... Zatiaľ naše jediné šťastie je, že máme Messiho, ktorý aj keď hrá aj keď nehrá, tak naša hra vyzerá otrasne, ale on je ten čo si vie zobrať loptu, dá gól , vymyslí zázračnu prihravku alebo založí útok. Takže si myslím, že chyba je v trénerovi, nemá na to trénovať klub kde sú vysoké očakávania a hrá sa útočný futbal.
Naďalej budem sledovať naše zápasy a fandiť aj po včerajšej katastrofe a zostáva dúfať v nejakej zmene( hlavne trénera) VISCA EL BARCA!!!

Nitram

1
2019-09-01 09:23:59

Toto mužstvo má na viac. Prečo tomu tak nie je? Môže za to vedenie, tréner a hráči. Väčšina fanúšikov vidí chybu iba vo Valverdem. To si vážne myslíte, že keby teraz odišiel a prisiel nový tréner, že by naše hviezdy žiarili a vyhrali všetky zápasy??? Kto by to zariadil? Kto by predvádzal okulahodiaci futbal, ktorý všetci chceme? Naša obrana, ktorá bráni súpera často len očami, z firmy Pique aj Alba, Semedo nehovoriac. Naša záloha? Nestíhajú behať, obrovská chyba vedenia, namiesto prípravy na sezónu zájazdy po svete. Evidentne to teraz chýba. Aby nás prehrávala v pohybe, nasadení, presingu Pamplona??? Chyba vedenia a hráčov. Do tohoto všetkého ešte zranenia kľúčových hráčov a vidime výsledok. Áno, nie som spokojný s Valverdem. Túto sezónu na však prijemne prekvapil mnohymi rozhodnutiami, včera mal výborne striedania, odvahu, emócie. Jedine, co by som mu vyčítal je pozícia pre De Jonga, ktorého potenciál nevyužíva. Čo na záver? Pozrime sa podrobnejšie na výkony našich hráčov, či hlavná chyba je v nich, v trenerovi alebo vo vedení. Myslím, že každý má na tom svoj podiel viny...

Nostradamus

11
2019-09-01 09:28:33

Staci sa pozriet na slovan a vidis ten rozdiel po zmene trenera.

Vladinko

2
2019-09-01 10:01:40

Presne tak barcelonu by mal prevziať Janko Kozak

Nostradamus

3
2019-09-01 11:59:01

Kozak by mal 4 body z 3 zapasov s prstom v nose. Vlastne aj keby si bol na lavicke ty tak by sme mali tolko bodov

Didalop

11
2019-09-01 10:12:11

Veru, hrali sme strasne. Keby mas v sebe trochu chochmesu, tak by si videl a vedel preco. Ale ty stale nevies, ze? Smutne.

Alexis9

17
2019-09-01 10:20:46

Valverde transformuje Barcelonu na Athletic Bilbao za čias keď ho trénoval. Doma bolo silné takmer neporazitelne a na ihriskách súperov hrali jak prípravkari.

xdiko

5
2019-09-01 12:30:40

Preco ti hraci hraju tak priserne...??? Ved ich trenuje najlepsi trener, akeho mohla Barca mat. Rok co rok (posledne 2) sa u nas nedokazu presadit nejlepsi hraci sveta (okrem Messiho, to ale nieje clovek), hmmmm koho este vymenit, aby to zacalo klapat... :0

Messi666

2
2019-09-02 10:02:00

Choď už čím skôr do riti,lebo to tvoje nekaučovanie nás stiahne na úroveň Bilbaa.U nás si mal úspechy len zo zotrvačnosťi,pokiaľ si to sám nedodrbal!!!

emiliano

0
2019-09-02 17:54:11

Aprečo strašne? Prečo hráči nepresujú a nevieme si vytvoriť šancu v posledných metroch? Čo ich učíš na tréningoch, a aké majú naučené vzorce? Žiadne, nie je tam Leo a nič sa nevytvorí, všetko je to o náhode bez Lea. Keby tam bol Leo, gól by dal, na ďalší by prihral a ty by si sa tváril, ako veľký stratég. Nič si ich nenaučil a čo vedeli, zabudli, ty len postavísš zostavu a čakáš, čo bude a po zápase povieš, čo bolo zlé. Krď si prišiel, zvolil si opatrnosť, tú tvoju rovnováhu a Leo to so Suarézom zariadili vpredu, to bola tvoja stratégia. Nie som rád, že sa mi splnili obavy z tejto sezóny, ale ja proste vidím jedno bezradné mužstvo, ktoré pokračuje v hre z Liverp., i predtým doma s Liverp., kde to Leo zafarbil inak, ako to vyzeralo. Som zvedavý, dokedy to vydržíš, bezradnosť u teba už vidno, čaká sa, že Leo ťa zachráni.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.