FC Barcelona nedávno publikovala A zoznam hráčov, ktorých bude mať tréner dostupných v Lige Majstrov v tejto sezóne. Včera UEFA zverejnila aj zoznam B.

Na zozname A sa nachádza 25 hráčov a okrem hráčov prvého tímu sa na zozname ocitli aj Hiroki Abe, Ronald Araujo a Ferran Sarsanedas. Kluby UEFA zaslali aj zoznam B, na ktorom figurujú hráči, ktorí nemajú viac ako 21 rokov a v klube hrávajú minimálne 3 roky. Barcelona na tento zoznam zaradila brankárov Iñakiho Peñu (s číslom 26) a Arnau Tenasa (36), krajných obrancov Guillema Jaima (32) a Daniho Morena (35), záložníkov Riquiho Puiga (28) a Alexa Collada (30) a takisto útočníkov Carlesa Péreza (27), Abela Ruiza (29) a Ansu Fatiho (31).

Súpiska B môže byť stále zmenená do polnoci pred výkopom prvého zápasu Ligy Majstrov. Jej počiatočné zloženie však poukazuje na to, ktorých mladých hráčov si Barcelona cení najviac. Stojí za zmienku, že niekoľko hráčov nespĺňa podmienky na to, aby sa ocitli na súpiske B, takže tento rok si v európskych pohároch nezahrajú. Patria medzi nich Ludovit Reis, Alejandro Marques, Sergio Akieme a Jorge Cuenca a takisto Chumi, Jandro Orellana alebo Monchu.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: facebook

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.