José Mourinho, ktorý bol v minulosti aj druhým trénerom FC Barcelona, hovoril v rozhovore pre agentúru EFE o hviezdnom Lionelovi Messim.

Portugalský kormidelník José Mourinho prehovoril o kapitánovi FC Barcelona Lionelovi Messim. "Stal som sa vďaka nemu lepším trénerom," komentoval skúsený manažér v rozhovore pre EFE.

"Myslím si, že v jeho náture je neustále sa prekonávať. Vždy opakujem, že som neuveriteľným dlžníkom svojich vlastných hráčov, ale aj tých, ktorým sme čelili, robili nám obrovské problémy, a tak sme museli vymýšľať, ako ich zastaviť. Messi napríklad nehral v mojom tíme nikdy, ale nastúpili sme proti nemu mnohokrát. Zlepšil som sa vďaka nemu, pretože som sa musel zakaždým poctivo pripraviť a zorganizovať na neho svoj mančaft. Keď však poviem Messi, myslím tým i všetkých ostatných veľkých hráčov, s ktorými sme kedy hrali," analyzoval Mou.

Portugalčan sa zúčastnil spoločne so Samuelom Eto'om akcie, na ktorej si obaja zaspomínali na svoje pôsobenie v Katalánsku.

Zdroj: md
Foto: md

MAESTROOO

17
2019-09-14 08:53:43

Veľmi ma baví čítať Mourinhove vyjadrenia v poslednom čase. Ako má pauzu od futbalu tak mám pocit ako keby trošku nabral rozumu. Všetci vieme čo vystrájal v Interi, Madride, veď sme mu na to patrične aj odpovedali ( Porque ? Ese portuges ... ), ale teraz ako keby si dal dve a dve dohromady a napriek tomu že je Portugalčan a mal tú možnosť trénovať Ronalda tak sa niekoľkokrát veľmi pozitívne vyjadril na adresu Barcelony a Lea. Neviem či si len chce "znovuotvoriť" cestu ku nám, alebo naozaj mu to na staré kolená dochádza, lebo keď bol v bielom tak jeho vyjadrenia boli kompletne odlišné priam agresívne.

Vladinko

7
2019-09-14 10:29:28

Netrenuje, tak nemusi hrať všetky tie svoje hry, to je všetko..ak by zajtra začal trénovať real alebo atletico, tak sa starý dobrý José vráti, je to jeho job, spôsob trénovania a štýl sebaprezentácie keď trénuje..proste tých hráčov motivuje snáď az cez nenávisť k súperovi, podľa mňa proti Barcelone nič také hrozne nemal ani keď trénoval real- len proste potreboval nejak nakopnúť tie lemry :D
A podarilo sa mu to

2sjr

-1
2019-09-14 09:15:29

Je to pravda že skrotol no je to hlavne že nemá tím ktorý by mohol viesť. Ten stres a tlak robia svoje a z prchkého človeka urobia doslova beštiu. No Mourinho ako tréner Barci , ktovie ?

Camp_Nou

3
2019-09-14 10:11:43

Mourinho mi pripadá ako vyliečený psychopat. Dúfam že nevystrieda Valverdeho.

MAESTROOO

10
2019-09-14 10:22:40

Otázka znie : Lepšie vyliečený psychopat, alebo zdravý debil ? ;)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.