Po reprezentačnej prestávke tu máme už piate hracie kolo anglickej Premier league. Nezabudnite si teda do 12:30 pripraviť svoju jedenástku.

Po nie príliš dobrých výsledkoch v prvých kolách som sa rozhodol aktivovať wildcard. Pre tých, ktorí nečítali moje články a nevedia, čo to znamená, pri aktivovaní wildcard si môžete vymeniť kompletne celý tím bez ujmy na bodoch, môžete tak učiniť raz v prvej polovici sezóny a raz v druhej polovici.

Celkovo som tak vykonal až 9 zmien, snažil som sa tím vyskladať rovnomerne so silnou základnou jedenástkou, ale zároveň aj slušnou lavičkou v prípade potreby zaskočenia zranených hráčov alebo rotácie pri nepriaznivých zápasoch

Pred wildcard:

Komentovať budem len nových hráčov v mojej zostave. Čo sa týka brankárskej dvojice, pôvodne som mal v pláne priviesť Edersona(6.1 mil) a ponechať si Buttona(4.0). Po zranení Laporteho, ktorý by mal byť mimo do konca roka, som sa však rozhodol pre lacnejšiu alternatívu pre získavanie bodov za čisté kontá Manchestru City a to Otamendiho(5.4). Moju bránu tak budú na striedačku brániť dvaja relatívne lacní brankári, ktorí majú istotu jednotky a to Angus Gunn(4.5) zo Southamptonu a Nick Pope z Burnley(4.6).

Obranu opustili hneď 4 hráči, Zinchenko zrejme čoskoro prepustí miesto Cancelovi, Kelly sa zranil, Keane bol príliš drahý a Kiko mi doteraz nedal nič. Na scénu tak prichádza John Lundstram zo Sheffieldu, ktorý stojí len 4.2 mil. a doposiaľ odohral každý zápas, pričom strelil aj jeden gól. Stopér Leicestru Söyüncü(4.5) sa taktiež dostal na súpisku po tom, čo zatiaľ nevynechal v lige ani minútu. Prepožičal som si taktiež lídra obrany Aston Villy Tyrone Mingsa(4.6), ktorý zatiaľ podáva úžasné výkony. A ako som už spomínal vyššie, poslednou novou akvizíciou obrany sa stáva Otamendi(5.4), vzhľadom na dlhodobé zranenie Laporteho.

Pôvodne som do zálohy priviedol ako nových hráčov anglický talent Chelsea Masona Mounta(6.4), ktorému Frank Lampad v Lige daroval doposiaľ plnú porciu minút a Martiala(7.7), ktorý si po odchode Lukaka z Manchestru prevzal jeho pozíciu deviatky. Po potvrdení jeho absencie tento víkend z dôvodu zranenia však jeho miesto nakoniec zaujal David Silva(7.5), ktorý v posledných 2 zápasoch asistoval na 4 góly.

V útoku som sa rozlúčil s Kingom a privítal som rekordný prestup West Hamu Sébastiena Hallera(7.5). Ten strelil v minulej sezóne za Frankfurt 20 gólov a na 12 prihral. Za túto cenu by som bol v tejto sezóne spokojný aj za polovičnú porciu spomenutej štatistiky.

Po wildcard:

Môj tím je teda ready a verím, že aj Váš. Držím Vám všetkým palce a snáď dnes porazíme Valenciu. Visca el Barca.

mirec365

2
2019-09-15 07:38:08

Tak wildcard Ti pomohol. Pekne. Klobuk dole pred výberom brankára. Trafil si

SKMarso

0
2019-09-15 18:34:03

Vďaka, pošťastilo sa :)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.