Paco Alcácer odišiel z Barcelony v lete 2018 a odvtedy sa mu v drese Borussie Dortmund darí vynikajúco. Vo svojej prvej sezóne odohral 26 zápasov a nastrieľal 18 gólov. Pre nemecký tím je Španiel za 23 miliónov eur skvelou kúpou. Teraz sa útočník v skvelej forme postaví proti svojmu bývalému klubu.

Od začiatku tejto sezóny Alcácer odohral 6 zápasov a nastrieľal v nich 7 gólov - 5 v Bundeslige, 1 v nemeckom superpohári a jeden v národnom pohári. Vďaka tomu sa v klube stal hráčom s najlepším gólovým priemerom za posledné roky. Gól dokáže streliť každých 68 minút. K tomu je potrebné dodať, že Alcácer sa gólovo presadil v posledných šiestich zápasoch na klubovej úrovni a k tomu pridal góly aj v reprezentácii Španielska do siete Rumunska a Faerských ostrovov.

Dokopy tento útočník v posledných 8 zápasoch strelil 10 gólov. Zápas proti Barcelone Alcácera určite motivuje. Vo farbách katalánskeho klubu odohral 50 zápasov, v ktorých zaznamenal 15 presných zásahov. Bol však v tieni Messiho a Suareza, takisto Neymara. Ale aj po odchode Brazílčana do PSG nezohrával Alcácer na Camp Nou veľkú úlohu. V Nemecku sa mu však veľmi darí a opäť ukázal strelecký inštinkt, ktorý ho zdobil počas pôsobenia vo Valencii. V priebehu troch sezón vo farbách Los Che nastrieľal 43 gólov.

Nedávno futbalista poskytol rozhovor pre španielske médiá, v ktorom priznal, že niektoré osoby v Barcelone sa k nemu nezachovali práve najlepšie. To len zapríčiní, že Alcácer bude proti Barcelone ešte viac namotivovaný a určite sa bude chcieť dostať na streleckú listinu.

zdroj: as.com
foto: fcbarcelona.com

PatrikFCB

17
2019-09-17 11:48:30

Tesim sa na dnesny duel. BVB hra pekny ofenzivny futbal, ak nasi tiež maknu moze to byt galapredstavenie. Čo sa tyka vysledku - som pripraveny na všetko. Zial je to tím, ktory môžeme poraziť, ale takisto sme schopni dostat 4ku. Dufam, že sa to nestane, ale pre svoje dobro som sa psychicky pripravil aj na takú možnosť, takto si možem zapas plnohodnotne užiť :D

Camp_Nou

2
2019-09-18 01:20:44

Galapredstavenie sa nekonalo. Tréner zvolil taktiku tiky tiky tiky a vypadá že mu odzvoňuje.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.