Clement Lenglet poskytol rozhovor pre katalánsku televíziu TV3, v ktorom hodnotil zápas Barcelony na pôde Borussie Dortmund. Francúzsky stopér chválil a ďakoval predovšetkým ter Stegenovi za fantastický výkon v bránke.

Ste spokojní s týmto výsledkom?

"Áno, vyhrať nad Borussiou na jej ihrisku je vždy ťažké. V Lige Majstrov to bolo vidieť aj v priebehu posledných sezón. Nakoniec sa nám podarilo získať bod, ktorý nebolo jednoducho dosiahnuť. Bojovali sme a trpeli. Jeden bod je dôležitý."

Ter Stegen chytil pokutový kop v rozhodujúcom momente zápasu.

"Marc prezentuje vynikajúcu futbalovú kvalitu. Zachránil nás už neraz. Sme mu za to vďační a máme radosť z toho, že odohral tak dobrý zápas. Snažili sme sa brániť všetci spolu. Niekedy sme mali isté ťažkosti, ale koniec koncov je čisté konto na tomto štadióne vždy pozitívom."

Nie je to zlý výsledok, ale od Barcelony je potrebné vyžadovať stále niečo navyše, pokiaľ chcete v Lige Majstrov dosiahnuť nejaký úspech.

"V prvom polčase sme mali dvojicu príležitostí po štandardných situáciách. Svoje možnosti mal aj Luis Suarez, ktorý využíval svoju fyzickú silu, ale akcie sa neskočili úspešne. V poslednej minúte mal šancu Leo. Na tomto ihrisku sa nehrá jednoducho a hráči Borussie zahrali veľmi dobre. Museli sme si dávať pozor na ich kontry, z ktorých sú veľmi nebezpeční."

Návrat Messiho je veľmi dobrou správou pre tím.

"Ó áno, je to veľmi dobrá správa. Z tohto dôvodu máme veľmi veľkú radosť. Vrátil sa do hry a necíti žiadne bolesti. Odohral asi 30 minút. Každým dňom bude hrať viac a určite nám veľmi pomôže."

V priebehu zahrávania penalty zo strany Reusa sa ter Stegen pohol z bránkovej čiary trochu dopredu. Je to podľa teba správne?

"Podľa mňa je to správne. Ak rozhodca nič nepovedal, to znamená, že všetko bolo v poriadku (smiech)."

zdroj: TV3
foto: facebook

kaspec22

18
2019-09-18 15:32:55

Low by měl změnit svůj názor, na jedničku v repre. A k zápasu: neskutečně nás podržel a můžeme být rádi, že zachytal tak neskutečně. Bez něj by sme dostali 3 góly. Otřesné venkovní zápasy přetrvávají a Valverde vlastně asi ani netuší, jak to změnit a to mě děsí nejvíc. Nepamatuji si, kdy jsme venku podali top výkon a to mě jako dlouholetého fanouška bolí.

maryann

11
2019-09-18 15:49:54

Spomen si vlani na Totenham!!

kaspec22

7
2019-09-18 21:11:45

Vloni Totenham. No to musíme celkem dlouho zpět v kalendáři. Není to trošku málo na klub jako je Barcelona?

Mascherano

25
2019-09-18 15:43:52

Nechápem ako môžu byť spokojný s výsledkom. Kde sú časy keď by sme Dortmund zvalcovali a za remizu by sme spokojný neboli

michal11

5
2019-09-18 16:01:41

https://www.youtube.com/... si koľko krát Messi získal loptu. On vie brániť, akurát že to nemá v obľube a ani v popise práce. On sa nestratí ani ako klasický záložník. Mňa neprestáva udivovať celé tie roky, akoby nemal slabé miesto v jeho hre.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.