Futbalová FC Barcelona do ligy nevstúpila ideálne, po štvrtom kole jej patrí až piata priečka. V sobotu tak nastúpi proti svojmu susedovi z tabuľky, nováčikovi Granade. Tej sa naopak vstup celkom vydaril, upozornila na seba už remízou 4:4 v prvom kole proti Villarealu a v predminulom kole porazila aj mestského rivala FC Barcelony Espanyol.

V drese Barcelony na seba zase upútal pozornosť iba 16-ročný Anssumane Fati z Guinee-Bissau, ktorý pri absencii Messiho hrá na jeho pozícii a proti Valencii pridal gól aj asistenciu. Podarí sa mu gólovo nadviazať aj proti Granade? 12ivanivan11 zvolil zaujímavý tip, podľa neho sa obidvoma celkom podarí skórovať s kurzom 1,78. O gólovom pôste Barcelony v tomto zápase snáď nepochybuje nikto, podarí sa však skórovať aj Granade? Tipnite si, elitnú španielsku futbalovú ligu sledujte v priamom prenose na TV Tipsport a skúste zabojovať aj v live tipovaní!

Ako to vidia tipéri?

V podstate nikto neverí Granade, naopak tip na Barcelonu s kurzom 1,35 bola jasná voľba tipujúcich. Ďalšou z najtipovanejších príležitostí je potom tip na viac ako tri góly v zápase (1,57). Ako to vidíte vy?

„Granada vstúpila do prvej ligy veľkým štýlom, keď remizovala 4:4 s Villarealom. Barcelona v utorok odohrala ťažký zápas s behavým Dortmundom a tak možno proti Granade kouč Valverde pošetrí nejakých hráčov. Blaugranas nemajú v tejto sezóne problém inkasovať góly, minimálne jeden dostali v každom ligovom zápase a dokonca 3 zo 4 zápasov to boli až dva góly,“ vysvetľuje svoju úvahu pri tipovaní 12ivanivan11 vo svojej analýze. Inšpirujete sa?

Inšpirujte sa v Tiket aréne!

Borci z najväčšej tipérskej komunity zverejňujú svoje tikety v populárnej Tiket aréne, kde sa nimi môžete inšpirovať. Skúsite to aj vy?

Pridajte sa k najväčšej tipérskej komunite ešte dnes, dostanete 15 EUR zadarmo na prvé stávky a vstupný bonus až 4 000 EUR!

zdroj: tipsport.sk
foto: facebook

jokerito

10
2019-09-20 12:26:34

Chcelo by to konečne sebavedomý výkon na ihrisku súpera. Myslím, že tento zápas je ideálny na to, aby hráči hrali ofenzívne s prevahou dostali si to do hlavy...

naqiria

14
2019-09-20 12:33:10

mohli by uz konecne predviest aj na vyjazde nejaky poriadny vykon

Sabinho

17
2019-09-20 13:56:03

Prepáč ale v hlavách to nemajú už minimálne celú minulú sezónu alebo to je zrejme trénerom! Ten herný prejav je katastrofálny a absolútne sa nato nedá pozerať veď z piatich zápasov hrali naozaj dobre iba proti tej Valencii a to je až žalostne málo a v podstate opakujú minulú sezónu.

PETERKRIZAN

15
2019-09-20 14:16:06

to je v reale to iste,títo hrači su preplatení,zvyknutí na pohodlny zivot,oni uz nevedia isť na doraz,po hernej ani finančnej stranke nemaju kde postupiť,barca aj real skoncia velmi zle,lebo trend nastoleny šejkami skonči katastrofou,ved uz nemaju kam predať hračov ak ich nedaju pod cenu,neymar,bale,coutinho su toho zjavnym prikladom,a ked chcu kupiť tak len predražene a potom neostavaju peniazena la masie a prisun talentov z liahní jenulovy,v tomto smere by sa mali učiť od ajaxu ,dortmundu,,ci anglickych liverpolu,totenhamu,títo ani nie s 50 percentnym rozpočtom su im uplne vyrovnanymi supermi

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.