Ernesto Valverde absolvoval tlačovú konferenciu pred zápasom proti Granade, ktorý je na programe zajtra o 21:00.

Granada

"Veľmi dobre začala sezónu. Kluby, ktoré postúpili do Primera Division, sú na začiatku sezóny vždy nebezpečné, čo sme videli aj v prípade Osasuny. Ich hra je dôsledkom tvrdej práce. Stretnutie bude ťažké, ale sme povinní bojovať o víťazstvo, pretože sme nevyhrali v dvoch predchádzajúcich výjazdových zápasoch."

Výjazdové zápasy

"Na výjazdoch nedosahujeme výsledky, s ktorými sme počítali a to nás stojí veľa. Nepodarilo sa nám vyhrať zápas s Osasunou, ktorého vývoj sme čiastočne otočili. Nedarí sa nám robiť dobré veci, ktoré nám bez problémov vychádzajú na našom štadióne. Túto dynamiku chceme zmeniť. Stretnutia tohto typu nemôžeme prehrávať, pretože rozhodujú o osude súťaže."

Ansu Fati

"Uvidíme, či ho povolajú do reprezentácie. Spočiatku chýbali niektoré formality, ktoré už boli doplnené. Prišli by sme o hráča, ktorý dáva tímu veľa. Ak by k tomu došlo predtým, v období, kedy viacerí útočníci nemohli hrať, bola by to pre nás veľká rana. Musíme počkať na konečnú nomináciu."

Dembélé

"Neprosíme ho o nič, o čo by sme neprosili ostatných hráčov. O to, aby bojoval o to, aby mu iní neprebrali miesto v tíme. Doteraz s tímom netrénoval, uvidíme, dúfame, že dnes absolvuje tréning s mužstvom."

Môžu Ansu Fati nahradiť Dembélého?

"Uvidíme. Doteraz sa nestretli na žiadnom z tréningov či v zostave. Prosíme všetkých o to isté, aby súperili o miesto v zostave."

Ofenzívna sila Granady

"Granada, tak ako všetky kluby, ktoré nedávno postúpili do Primera, ak sezónu začali dobre, tak sú nebezpečné, nachádzajú sa v dobrom momente. To ma však neznepokojuje. Tvrdo pracujú, nedovolia súperovi účasť v hre, chcú prevziať iniciatívu a viesť svoje akcie. Všetko im vychádza dobre a aj prehraný zápas so Sevillou bol veľmi vyrovnaný."

Leo Messi

"Po tom, čo ho postretlo, ukázal sa z dobrej strany a to v druhom polčase ťažkého zápasu. Mal podiel na hre, nedarilo sa mu zle. Dúfame, že mužstvu dá veľa a získa optimálnu formu. Zajtra bude hrať."

Junior Firpo

"Počítame s ním, je to pre neho dobrá skúška. Pripojil sa k nám tento rok. Alba hral dobre a on potreboval čas, aby sa adaptoval. Teraz bude mať skvelú príležitosť hrať."

Griezmann

"V útoku môže hrať na rôznych pozíciách. Pracuje, aby bol dobre prepojený so stredom poľa, kedy musíme brániť. Aj napriek tomu, že hrá na krídle, dokáže sa stiahnuť do stredu a zakončiť akciu... Dúfam, že postupom času sa so spoluhráčmi zohrá ešte viac."

Rotácia v prípade Messiho

"V uplynulej sezóne Messi nehral vždy, myslím, že tento rok to bude podobné, pretože pred nami máme množstvo zápasov."

Aleñá

"Hral na začiatku, potom už nie. Sezóna je dlhá, musí byť pripravený na moment, keď dostane šancu. Ak je niekto v základnej zostave, musí sa snažiť v nej udržať, pretože existuje obrovská konkurencia."

zdroj: as.com
foto: fcbarcelona.com

PETERKRIZAN

-20
2019-09-20 21:47:09

Takto od veci,ani robot nebude odpovedať,kto mu toto nadiktoval,to sa neda čítať

Samurajj

6
2019-09-20 21:59:19

zrazu trepes zas uplne inak ako pred zapasom Valenciou dovtedy si trepal inak hlupak

Tom91

26
2019-09-20 21:58:17

Už je to tu trapné... V kazdem článku kde se jen mihne jméno Valverde takové směšné komentáře. Ať rekne/udělá cokoliv tak je to špatně. Sice nehrajeme zrovna top fotbal ale trochu by se lidi měli uklidnit. Min plakat a víc fandit děcka... Buď zaboduje nebo příští rok stejně půjde a jednou přijde Xavi.

Maaca

0
2019-09-21 08:19:29

Naprosto souhlasím!

Amamnonys

0
2019-09-22 12:53:54

Najprv musis vediet p.V co vlastne ta zakladna zoatava je....robis tu taky vietor ze uz ani messi nevie ci v nej je....a ak nie je istota ze zostane v zostave hrac tak tam chyba aj pohoda...coze zbytocne to komplikujes svojimi zlymi vstupmi...a granada dufam zw ti to ukazala a spocitala...rozbil si celu kostru

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.