Tréner FC Barcelona Ernesto Valverde hodnotil po skončení zápasu s Granadou výkon svojich zverencov. Manažér blaugranas nemal veľa dôvodov na radosť, pripomeňme si, že Katalánci nováčikovi z Los Cármenes podľahli pomerom 2-0. 

Rovnováha

"Znepokojuje ma, že na ihriskách súperov nedokážeme uhrávať dobré výsledky. Keď nám to nevyjde štyrikrát po sebe, je to znak toho, že v niečom nie sme dostatočne pripravení. Iste, mali sme hráčov, ktorí sa zapojili do prípravy neskôr, no celkovo na tom nie sme dobre. V dueloch vonku nepredvádzame kvalitnú hru, dominujeme síce zápasu, ale nedokážeme si vytvárať gólové akcie. Nemali sme dostatok ideálnych príležitostí na to, aby sme strhli stretnutie na svoju stranu."

Granada

"Neustále sme museli dobiehať, chceli sme síce, nech to náš súper nemá jednoduché, ale v konečnom dôsledku to už bolo pre nás pri dvojgólovom manku mimoriadne náročné. Nehrali sme dobre, a tak to nešlo. V nasledujúcom zápase potrebujeme nutne získať tri body, pretože za sebou máme zlý vstup do sezóny. Keď prehráte, prioritou sa musí stať nič iné, než nasledujúci súboj."

Gólová impotencia

"Chýba nám v poslednej tretine ihriska trochu komunikácie. Náš súper nás chcel zatlačiť, no hoci sme si s ich napádaním poradili - Frenkie aj Sergi si odvádzali svoju robotu, nedokázali sme si vytvoriť dobré šance, a tak to napokon nič neznamenalo. Musíme na tomto aspekte hry popracovať, stalo sa nám to už v Dortmunde, predtým v Osasune... Budeme sa snažiť zlepšiť."

Čo bolo najhoršie

"V takýchto okamihoch preberám na seba všetkú zodpovednosť ja. Na trávniku možno boli hráči, no zodpovedný je vždy tréner. Môžete vždy ako vyhrať, tak aj prehrať, ale keď už prehráte, musíte si aspoň zaslúžiť triumfovať, čo nebol prípad dnešného duelu."

Najviac inkasovaných gólov v lige

"Je to zlá štatistika a vôbec nie je v súlade s našimi výkonmi z predchádzajúcich rokov. Pridáva sa to k tomu, čo som už poznamenal, nedarí sa nám na ihrisku súperov."

Zdroj: md
Foto: md

gabo

27
2019-09-22 07:23:01

Dvě ostudné prohry s outsider,něco je špatně ve státě dánském,pardon Barcelonskem. Vypisuji anketu,co to asi je?

jorge78

34
2019-09-22 07:25:46

Bože, kolik ještě té ostudy budeme muset spolknout?!
Trenére děkujeme, odejděte!!!

srdcarek

top komentár
75
2019-09-22 07:27:27

Ja som čakal rezignaciu rovnako ako po liverpoole ale asi si budem este pockat .... neviem co Valverde tu chce zmenit alebo priniest noveho do muzstva ved uz znicil celu Barcelonu

vondeylen

35
2019-09-22 07:31:44

Koľko ešte hanby musíme vytrpiet? Všetky trofeje sa na míle vzďaľuju z roka na rok čím ďalej tým viac s týmto kormidelnikom...

Marian

34
2019-09-22 07:31:59

Bartomeu, naháňaš sa za miliardou, ale si rakovinou tohto klubu. More than Cancer.
Valverde, berieš najvyšší plat v histórii klubu, ale si ničiteľ jeho hry. More than Destroyer.

Lukas46

4
2019-09-22 07:33:11

Diky a stačilo a odstup....
Ale koho na jeho miesto... Keby sa nestalo luchovi co sa stalo..., Blanc? Alegri?

mikimi122

16
2019-09-22 07:48:56

Najrealnejšia možnosť je Setien. Najlepšie by bolo keby prišiel napr. Ten Hag.

mareknadruhu

top komentár
68
2019-09-22 07:47:55

Zničil si Paca, Digneho, Gomesa, Minú, Coutinha, Denisa a dalších, likvidujes aj De Jonga a Griezmana, Tvoj futbal je katastrofa, žiadne behanie, kreativita, bojovnosť, nič, iba trápenie. Si hrobár Barcelony, vedies ju do záhuby a vedenie sa iba prizerá. Chyba Ti sebareflexia, okamize odstup ty atrapa a paródia na trénera. Starí hráči zobuďte sa. Vedenie otvor oči. Toto je cesta do pekla, celé zle, za mna vravím budíček a Valverde odíď.

Mnnnn

15
2019-09-22 07:55:41

Jsme pomalí v kombinaci, absolutně nebehame a naše jediná taktika je spoléhat se na Messiho kterej 3 měsíce nehrál a Fatiho, kterej nás v jeho letech nemůže táhnout.. #ValverdeOut

marke7

18
2019-09-22 07:52:35

Další zápas doma někomu dáme pětku a zase se vše zklidní na pár týdnů a tak to bude pořád dokola a on nikdy nevypadne.

Martin77

17
2019-09-22 08:01:30

Na týmu je vidět, že nemá secvičené žádné herní mechaniky. Furt se spoléhá na náhody a na to, že tým dostanou z průseru Messi- T. Stegen. Na city je vidět ten obrovský rozdíl mezi nimi a námi...jsou neskutečně daleko před námi v sehranosti. Jediný východisko je odvolání trenéra a přivést někoho schopnýho, kdo by dokázal zachránit sezónu.

adriano

26
2019-09-22 08:13:45

Valverde by mal byť odvolaný čo najskor a snim by si mal uvedomiť aj svoj podiel viny barto ktorý za toto všetko berie najväčšiu zodpovednosť lebo tomuto trénerovi predĺžil zmluvu pred rozhodujúcou časťou sezóny navyše mu ju vylepšil na kráľovský plat.Takze zodpovednosť nesie ako valverde tak aj vedenie nacele s prezidentom.O spackanej príprave pred sezónou ani nevravím kde namiesto tréningov lietali ako cirkusanti len aby bol zisk klubu 1 miliarda.A potom sú tu tlačovky tipu aké je to všetko v klube ok.Vsetkym sú na smiech aj včera komentátor to pekne zhodnotil.A navyše to bolo vidno pri prestupových jednaniach s psg kde si znich vedenie psg urobilo pi.u.Tento klub sa uberá veľmi zlim smerom.

jarolamo

1
2019-09-22 08:50:57

Toto všetko som už písal v dávnej minulosti....Súhlas, akurát si to posral tým predposledným slovom...zlim...

Barca93

5
2019-09-22 11:52:34

Ty si nieco pisal o odvolani? Ved ty si tu na kazdeho utocil ked sa vydroval negativne o valverdem. Tak si nekakaj do huby

MasCuleSiCule

20
2019-09-22 08:15:01

Takze podla neho je chyba v komunikacii v utoku.. no podla mna je chyba v tom ze do stredu vzdy stavia 3 DM (sice niektori su oficialne CM ale hraju ajtak viac DM ako AM).. bud ma valverde niejake talianske korene alebo vyrastal na talianskej lige 90. rokov.. valverde out a coutinho in, stiahnut z hostovania a nech hra u nas iba AM.. zaloha de jong arthur coutinho.. a zapracovavat puiga nech z neho vyrastie novy iniesta a ani niejake velke nakupy v zime nebude treba.. myslim ze aj fati ma nato byt nasa buduca star...

Martin77

7
2019-09-22 08:20:07

AMEN!

Lupa84

19
2019-09-22 08:43:18

Nezaslúžili sme si vyhrať, preberám na seba všetku zodpovednosť.................. a v pondelok ráno odstupujem. Najlepšia vec čo by mohol spraviť pre klub

Iceman666

8
2019-09-22 08:44:04

Vymeňte ho už niekto, s takým mužstvom a takými investovanymi peniazmi nemôžeme takto hrať. Veď na to sa nedá pozerať

emiliano

30
2019-09-22 09:03:12

On nevie v čom to je, hovorí, že asi v niečom nie sme dostatočne pripravení. Toto povie tréner, ktorý je vraj odborník. V niečom. Keď prevzal tím, zo zotrvačnosti sa hralo, ale on prišiel so svojou rovnováhou - to je to, že začal hrať na 4 záložníkov, ale išlo to nejako, lebo Leo dával a vytváral góly. Postupne sa začala prejavovať dezorganizácia, teraz sa prejavuje jeho štýl neštýl, hrá na náhodu. Doma vyhráme lebo súperi sú zatiahnutí a my do nich bušíme. Prídeme vonku a aj slabší súper si trúfa, má viac sebavedomia, presuje nás, ide dôrazne do súbojov, behá a behá, a my nevieme kde skočiť. Už po Ríme som tu písal, že musí odísť, čo som mal mínusiek, objavil sa aj článok, že nevedie Barcu ako veľký klub, ktorý ide všade vyhrať, on do Ríma išiel brániť výsledok. Liverp. bol lepším tímom aj u nás doma, ale zachránil to Leo a ostali sme uspokojení, všetko sa ukázalo vonku, zvalcovali nás. Už Alba minule povedal, že nemáme plán, ako útočiť. Bude musieť prísť nový tréner a vrátiť sa k našej hre, treba zmeny. Takto tím vyzeral v poslednom roku Rijkarda, ani on nevedel, v čom to je, že to nejde, prišiel Pep a urobil radikálne rezy a išlo to. U nás jedna generácia dohrala - Pique, Raki, Busi, Roberto, Suarez, Vidal. Oni si navzájom aj robia komplimenty, aby sa udržali, minule povedal Busi, že Suaréz je najlepší útočník na svete, lebo dal dva góly. Suarez je jedna katastrófa, nespracuje loptu, zle prihrá, nikoho neobíde, je pomalý a prehrá každý súboj s obrancom, ale akoby to nik z vplyvných nevidel, čaká sa kedy dá gól a potom je zasa super. V sebe on chybu nevidí, chýba akákoľvek sebareflexia. Keď sa bagatelizujú nedostatky a žije sa v domnení, že to je všetko len také chvíľkove zaváhanie, vedie to ku krachu. Začiatok sezóny a my sme stratili 8 bodov, 7 zápasov vonku sme nevyhrali. Valverde povie, že to berie na seba, ale to nestačí, treba odísť, aby sa sezóna ešte dala zachrániť, veď povedal, že chceme vyhrať všetko. Že hrajú hráči, tak oni sú na vine ? Potom však netreba trénera, on ich pripravuje, stavia zostavu. Opäť hovorí, že v poslednej tretine vonku si nevytvoríme šancu...A prečo, to on nevie. Herné situácie sa nacvičujú, tam hore sa hrá často naslepo, na jeden dotyk, nacvičuje to on? A samotný zápas: Klopp, Pep, Conte cez zápas burcujú, kričia, čo je zlé a on pije minerálku a má ten svoj pokerface. Ja ti poviem, v čom to je. Vonku, keď súper začne behať a presovať a dôrazne ísť do súbojov, naši sú rozladení, veď oni sú Barca, tak prečo sa všetci nevzdajú ? Majú predsa nám dať prednosť, aby sme skôr boli pri lopte, neatakovať tak blízko, nebehať tak rýchlo a tak veľa, my si to predsa chceme v pokoji rozohrať dozadu a do šírky, chceme si aj postáť a poklusať.

galibier

7
2019-09-22 09:22:39

Emiliano pod vsetko co si napisal davam svoj podpis,zhrnute a podciarknute...a ucet nam zapas co zapas(zatial len vonku) vystavuje kazdy super..

jorge78

8
2019-09-22 11:57:32

Vůbec bych se nebál povolat" El Capitana" XAVIHO!

Pader

1
2019-09-22 16:52:15

Vsadím sa že posledné čo Barto urobí než skončí ako prezident FCB tak podpíše predĺženie zmluvy Valverdeho

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.