Aj napriek tomu, že veľká časť zápasov piateho kola La Ligy Santander je stále pred nami, už teraz môžeme temer s istotou povedať, že o najväčšie prekvapenie sa postarali hráči Granady. Zverenci Diega Martíneza na vlastnom štadióne zdolali obhajcov titulu z FC Barcelona pomerom 2-0 a kouč po skončení stretnutia neskrýval obrovské nadšenie. 

Krotenie eufórie

"Na tabuľku sa nepozeráme, je to niečo anekdotické, nezaujíma nás to. Sezóna bude dlhá a tvrdá, nemôžeme si dovoliť stratiť perspektívu."

Kľúče víťazstva

"Keď som videl, ako behali naši hráči, bol som unavený aj ja. Je to šialenstvo! Nebolo to jednoduché, hrať s takýmto vypätím síl, koncentrovať sa a neustále dobiedzať do jedného z popredných klubov sveta."

Koho by vyzdvihol

"Nerád hovorím o konkrétnych menách, ale Neva a Azeez boli doteraz v tieni ostatných, nediskutovalo sa o nich, no dnes prišla ich šanca a chopili sa jej skvele. Dôležití sú všetci hráči."

Mužstvo

"Tvorí ho veľká skupina hráčov z druhej najvyššej ligy, máme futbalistov, ktorí nesú klubové hodnoty a neuveriteľnú snahu dosahovať veľké úspechy. Boli sme schopní odohrať kvalitný zápas proti Barcelone a teraz si to musíme užiť."

Zdroj: marca
Foto: marca

marke7

17
2019-09-22 07:47:58

Nikdy jsem to udělat nechtěl, ale včera bylo poprvé, kdy jsem si fotbal schválně nezapnul, protože jsem nechtěl, ať mě bolí oči.

Assassin11

8
2019-09-22 09:23:09

aj ja som to tentokrát nezapol až ráno som pozeral výsledok ale man city som si pozrel to bol futbalový zážitok :) kedy tak bude zase barca hrat, asi až ked odíde rakovina klubu bartomeu aj s valverdem

mareknadruhu

24
2019-09-22 07:50:19

Výborný výkon a zaslúžená výhra, ukázali ste srdce a všetko čo nám chýbalo, blahoželám.

conquistador

5
2019-09-22 08:13:55

Ja som voči Valverdemu nikdy nechoval zášť na rozdiel od väčšiny diskutujúcich, ale toto už je aj na mňa dosť. My s výnimkou Piquého, Lengleta a Griezmanna v podstate nemáme základnú jedenástku, čo zápas, to sa na ostatných postoch točia zakaždým iní hráči. Zohratosť zálohy a útoku nulová, priemer inkasovaných gólov na zápas takmer 2. Ja by som sa s Valverdem rozlúčil a dal by som sezónu ovplyvniť Wengerovi.

Gabrieloo

4
2019-09-22 10:11:52

A chudak aj Griezman. Hra vsetky zapasy ale vzdy na inom poste a s inou zalohou pod sebou. A vcera ked ernesto urobil toho macko psa so 4mi utocnikmi hral na ciare a hladal sa kde sa ma vobec postavit. Odtial gol neda.

Barca93

-5
2019-09-22 11:57:00

Nadherny den. Clovek sa zobudi a vidi krasny vysledok zo vcera. Tesim sa ze kazdym vikebdom sa potvrdzuju do bodky moje slova. Pozdravujem pravych fanusikov :D :D Fandite dalej! :D

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.