Antonio Puertas poskytol rozhovor pre rozhlasovú stanicu Onda Cero, v ktorom analyzoval výhru svojho tímu 2:0 nad Barcelonou. Záložník upriamil pozornosť na skvelú formu svojho tímu.

Granada je po piatich kolách lídrom a ty hráš veľmi dobre. Čo viac by si mal chcieť od života?

"Prežívame skvelý moment. Možno to prekvapuje ľudí zvonku, ale v šatni veľmi dobre vieme, že tvrdo pracujeme a dobre realizujeme naše ciele. Venujeme pozornosť všetkým detailom a myslím si, že je to odmena pre všetkých."

Čo sa stalo v šatni? Prečo ste z nej vyšli až po hodine? Čo sa tam deje?

"V takých zápasoch ako proti Barcelone je potrebné veľa behať. Toto víťazstvo sa takisto veľmi oslavovalo. Predovšetkým sa však jednalo o regeneráciu. Ľad, masáže. V utorok nás čaká ďalší veľmi dôležitý zápas."

Dnes sa vám bude dobre spať.

"Dnes ma bude bolieť celé telo, ale to nič (smiech)."

Stretnutie s Barcelonou bolo ťažké. Veľa fyzických súbojov, úderov, ostrých dohrávok. Bolo to ťažké, však?

"No áno. Vedeli sme, že s Barcelonou musíme hrať veľmi intenzívne. Nemohli sme im dovoliť rozohrávať akcie v strede poľa a práve tam sa cítia slobodne. Myslím si, že strategická príprava na tento zápas fungovala dokonale."

Začína sa taký zápas jednoduchšie, ak vidíš, že v základnej jedenástke chýba Leo Messi? Veľa sa hovorilo na tému ofenzívneho tridente v Granade.

"Vieme, že Barcelona má v kádri vynikajúcich hráčov. Bez ohľadu na to, kto bude hrať, sú veľmi nebezpeční. Messi je najlepším hráčom na svete a keď bolo zrejmé, že zápas začína na lavičke, mohli sme si troch vydýchnuť."

Prekvapil vás zápas v podaní Barcelony? Rozhodne vám nechcem brať zásluhu, zahrali ste výborne a vydržali ste aj fyzicky.

"Na začiatku sme im nechceli umožniť to, aby vyvážali loptu zozadu. Chceli sme na nich tlačiť veľmi vysoko a postarať sa o to, aby sa necítili slobodne. Po strelení gólu sme sa o niečo stiahli. Barcelone sa o trochu ťažšie hralo cez stred poľa, ale je na to zvyknutá. V tomto smere sme urobili veľmi veľa dobrých vecí. Nemyslím si, že Barcelona odohrala zlý zápas. Skôr si myslím, že nám sa darilo veľmi dobre."

zdroj: Onda Cero
foto: facebook

JURITO

17
2019-09-22 13:42:12

Tim/clovek ktory vyhra v comkolvek je sustredeny na svoj vykon a vzdy vidi to ako dobre hral on. Nevidi tragicky vykon supera lebo ho to ani nezaujima,proste chce vyhrat. Cize je to dost neobjektivne,barcelona hrala katastrofalne ako vzdy na vyjazde

gabo

7
2019-09-22 13:58:26

Pod vedením trenéra který zde nemá co dělat

Barca93

-4
2019-09-22 13:56:18

Tak v akych kanaloch su zas milanko, milci, mexes a ladinho? Zase sa ukazu az ked vyhrame nad slabuckyn timom bez trenera?

mexes

1
2019-09-22 14:49:28

co chces?

marke7

2
2019-09-22 13:59:00

To jsou fakt šílené mindgames tohle. A ti naši hlupáci ve vedení tomu věří a opět se nic nestane.

Barca93

3
2019-09-22 14:26:20

Neviete kam zmizol ten co sa tu vystriekal po 2 goloch Suareza odovzdanej valencii? Preco tu neoslavuje nasho superkanoniera?

blauigrana

9
2019-09-22 15:15:47

záloha ak myslíte deJonga tak hej pretože každý zápas hrá len on a mohli ste si všimnúť ako reaguje na prihrávku dozadu...myslite si že toto je normálne že hráč tak mladý ktorý len teraz prestúpil hrá najlepšie ? NIE NIC NIEJE DOBRE A NIE SOM HATER práve preto hovorím už 2 sezóny dozadu ERNESTO VALVERDE NIE JE TRENER PRE TENTO KLUB NIKDY NEBOL A NIKDY NEBUDE zabil niekolko hráčov zabil celú filozofiu BARCELONY už 3. sezónu mu zachranuje zadok Leo už po prehre s Rímom mal odstúpiť...RIP FC BARCELONA

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.