Futbalovej FC Barcelone sa v La Lige naďalej príliš nedarí. Tím okolo kouča Valverdeho ale nie je v pohode, v sobotu prehral na pôde nováčika z Granady 2:0 a nepomohol ani príchod Lionela Messiho na ihrisko v druhom polčase. Z prvých 5 kôl tak získali iba 7 bodov a patrí im až 8. priečka.

V utorok večer nastúpia v 6. kole La Ligy proti Villarrealu, proti ktorému sa im ale dlhodobo darí. Platí to hlavne na domácom Camp Nou, kde so Žltou ponorkou neprehrali od roku 2008. Navyše by Messi už mal byť dostatočne fit, aby nastúpil od začiatku. A Barça má stále eso v rukáve: 16-ročného Ansu Fatiho, ktorý svojou mladou dravosťou a energiou môže byť po príchode na ihrisko v ofenzívnej tretine veľmi platný. Zvládnu Blaugranas napraviť nepodarený vstup do sezóny a dohnať nenávidený Real Madrid? Tipnite si, elitnú španielsku futbalovú ligu sledujte v priamom prenose na TV Tipsport a skúste zabojovať aj v live tipovaní!

Ako to vidia tipéri?

Váhy dôvery vo víťaza opäť ukazujú na Barçu, ale ani to nemusí stačiť, ako sme sa už mohli presvedčiť. V podstate nikto neverí Villarealu, naopak tip na Barcelonu s kurzom 1,30 zvolila drvivá väčšina tipujúcich. Ďalšou z najtipovanejších príležitostí je potom tip na viac ako dva góly v zápase (1,10). Ako to vidíte vy?

„Barcelona nezažíva štart sezóny podľa svojich predstáv. Z piatich zápasov má iba 7 bodov a je na 7. mieste. Teraz ju čaká doma Villarreal, ktorý má o bod viac. Barcelona nastúpi v silnej zostave a rozhodne už nemôže nič podceniť. Verím však v jej výhru, vzájomné zápasy hovoria za všetko,“ osvetlil svoj výber pri tipovaní Boric11 vo svojej analýze. Inšpirujete sa?

Inšpirujte sa v Tiket aréne!

Borci z najväčšej tipérskej komunity zverejňujú svoje tikety v populárnej Tiket aréne, kde sa nimi môžete inšpirovať. Skúsite to aj vy?

Pridajte sa k najväčšej tipérskej komunite ešte dnes, dostanete 15 EUR zadarmo na prvé stávky a vstupný bonus až 4 000 EUR!

zdroj: tipsport.es
foto: facebook

Fishinko

2
2019-09-24 10:37:07

obaja daju gol a 2,5+

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.