Tréner Villarrealu Javier Calleja odpovedal na otázky novinárov po prehre s Barcelonou na Camp Nou.

Ako by si ohodnotil tento zápas?

"Začali sme trochu rozpačito, pri dvoch samostatných akciách sme inkasovali 2 góly, ale nevzdali sme sa a odpovedali sme. Naďalej sme verili a zapojili sme sa do boja vďaka peknému gólu od Santiho. Hrali sme intenzívne a odchádzame so vztýčenou hlavou."

Myslíš si, že remíza by bola spravodlivejšia?

"Áno, vzhľadom na počet príležitostí a na hru. Pri prvom góle nám chýbalo presvedčenie, pretože sme vedeli, že Griezmann pri takýchto akciách útočí na bližšiu žrď. Druhý gól bol pekný. Po príchode de Jonga mal súper viac kontroly nad loptou a mali sme to ťažšie."

Čo si myslíš o Messiho hre? Pomohlo vám, že v druhom polčase nehral?

"Hral v prvom. Tímový výkon zapríčinil, že nebol rozhodujúci. Keď je Leo na trávniku, robí rozdiel, hoci skončil s problémami. Je jasné, že Barca bez Messiho nie je taká dobrá, ale dokázali sme ho ubrániť. Chýbala nám lepšia obrana na začiatku a lepšie útočenie."

Prekvapil ťa Ansu Fati?

"Ohromil ma, všetko urobil dobre. Má obrovské prednosti, neťaží ho zodpovednosť. Ako milovníka futbalu ma baví ho sledovať."

zdroj: as.com
foto: facebook

mareno

30
2019-09-25 11:37:39

Dobrý rozhovor. Nie ako s naším sucharom...

Majkl10

13
2019-09-25 12:09:02

Hraje výborně ale nic se nesmí přehánět ať na něj není moc velkej tlak zase

Milan87

-7
2019-09-25 12:42:56

Vy tu len ospevujete cityzens a pripedne Lpool, nechtěli by ste náhodou presedlat kona a ist fandit im????
Keby sem prisiel trenér ako napr klop aj tak by ste ho vyhadzovali keby nezlobil trofej. V poolu mal trofej až v 3tej sezóně, tu by si to teda dovoliť nemohol. Ani pep nevyhral titul hněď ako prisiel...
Si to predstavujete jak hurvinek válku, vyhodí sa trenér v oktobri a v maji máme trebl???

Cizinkx

15
2019-09-25 13:03:01

Co to meleš ? Nikdo ho z Poolu nevyhazoval i v sezoně bez trofeje a víš prečo? Protože u něj bylo vidět ten odkaz na hřišti, věděl co má hrát, a hráči se pod ním zlepšují. A ted už to jen graduje. :). I v sezoně bez trofeje hráli krasný fotbal. Bohužel nebyli tak konstantní, velký týmy poráželi a ztroskotali často na malých týmech a to je stálo titul. Ale hlavní je že u nich byl sezonu co sezonu vidět progres. Kdež to u Barcelony i přes mega nákupy není vidět nic už 3 roky, spíš opak totalní upadek všeho. Ten tým je neskutečně vyštavený. Fyzicky totalně chcíplí. Bez taktiky, bez progresu, bez koncepce.

Barca93

-10
2019-09-25 13:09:48

Hlavne aj ked neziskali trofej, mali o 9 bodov ako valverde v slabuckej la lige. Ano la liga je slabucka, lebo timy z dolej polovice (s ktorymi mal valverde casto problemy a musel nasadzovat Messiho) maju malicke rozpocty v porovnani s timami premier league

Milan87

-2
2019-09-25 14:35:33

Bruno K tým tvojim bodom ty expert jeden: vies kulove kolko by pool, city, chealse, tottenham nazbierali bodov v spanielskej ligy a ani sa to určit nedá.
Keď je ta ang. Liga naj prečo vyhravali poslednych 10 rokov trofeje hlavne spanieli???vlanaksok vinimka ale to finále aj stálo za hovno s tymi anglanmi. Prečo pep s bayernom nikdy nepresiel cez spanielov??? Prečo???
Nikto nemoze vediet kolko by mal Lpool v spanielskej lige, nikto. Věd raz za sezónu schytali talianov a nevystrelili na bránu , podla tvojej logiky by teda boli v taliansku na vypadnutie???

Milan87

0
2019-09-25 14:25:47

Aj preto ho nikto nevyhodil lebo sezóna bez trofeje bola v pohode na to su tam zvyknuty. Tu je to diametralne odlišné. Je niekedy tazsie trenovat bayern ako BVB takisto Lpool ako Barcu. V barce su trofeje každý rok, či sa dari alebo nie , to v liverpoole mozes zacat pracovat s mensim tlakom lebo ten titul je nieco extra nieco za co ti budú ludia vdacny na veky. Tu je titul hovno, nic už pre fans neznamená.

gladius

8
2019-09-25 13:07:37

Nemusí byť treble. Stačí, že sa na ten futbal bude dať pozerať a že sa na ihrisku maká, ale týmovo, nie chaoticky, že jeden, dvaja behajú a zvyšok nič alebo nevládzu.
Ako malý chlapec som nerozumel tomu, prečo sa mení tréner, keď zle hrajú hráči, ale dnes to chápem a má to naozaj zmysel, v prípade Barcelony veľký zmysel. Ja som Valverdemu držal palce, aby to zvládol, ale jednoducho to nefunguje ako by to malo, takže pre dobro všetkých som názoru, že by mal skončiť, nie vypadnúť, ale iba obyčajne rezignovať.

Barca93

-6
2019-09-25 13:08:09

Joooj Milanko. Tvoje IQ nesiaha ani po bod mrazu. Ty si neuvedomujes ze porovnavas barcelonu s liverpoolom, ktory ma o polovicu lacnejsi kader? Taky Busquets zaraba viac ako vsetci hraci liverpoolu okrem salaha. A to u nas nie je ani v top 5 najlepsie platenych hracov. Takze si uvedom co tu trepes. Keby mal valverde k dispozicii hracov druhej triedy tak tu nikto nepovie ani makke F

Milan87

5
2019-09-25 13:32:47

Bez invektiv a nadavok na moju osobu dakujem

CPuyolS

11
2019-09-25 16:10:55

Milane sakra, že měl Klopp trofej až třetí sezonu ? Protože neměl ze začátku tým, jako má teď. On ten tým vybudoval, nasadil jim tvář a dodal duši. A teďka se mu to vrací, výhra v LM, 2. místo v PL, letos zatím PL vedou. Teďka k City, Pep si taky ten tým nejprv vybudoval k obrazu svýmu, sedlo si to a hraje top fotbal. Sakra, nevidíš, jak Barcelona pod Valverdem upadá a je pravej opak Liverpoolu nebo City ? Zatím co oni se zlepšují, trenér zlepšuje jejich klub, u nás trenér všechno pochovává. Nevidíš to nebo jsi fakt tak hloupej, že si to jen nechceš přiznat ? Jsem si naprosto jistej, že kdyby sem dorazil Klopp nebo Pep, tak na trofeje nebudou čekat 3 sezony. Oba totiž uměj pracovat s hráčema, dostat z nich úplný maximum, pod Valverdem naopak hrajou hráči pod svoje možnosti. Klopp i Pep ten tým vedou k úspěchu, kdežto jedinej Valverdeho úspěch je jen díky tomu, že má v týmu Messiho a ten mu Xkrát zachránil prdel. City a Liverpool jsou na obdiv, protože jde u nich vidět progres, ty týmy jsou rok od roku lepší, Barcelona pod Ernestem bohužel pravej opak. Fakt to nevidíš ?!

Barca93

1
2019-09-25 17:08:45

Palec hore za komentar. Presne si to vystihol. Este dodam ze ani Klopp ani Pep nemali za 2 roky take sialene nakupy. O valverdeho kvalite svedci ze chcel vysolit 60 mega za 30 rocneho Williana a ked mu namiesto neho dosiel Malcom, tak si pekne posedel na tribune

Marian

2
2019-09-25 18:03:14

Nevidia to len ľudia, ktorí nerozumejú futbalu. Teda žiaľ , v Barce Bartomeu a na tejto stránke napr. Milanko.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.