Toto hracie kolo otvára aktuálny líder Premier League Liverpool na štadióne Sheffieldu United dnes o 13:30. Súpisky sa teda uzatvárajú o 12:30, nezabudnite.

Minulotýždňový prestup Tammyho Abrahama síce nemal veľký efekt, ale to som proti Liverpoolu ani neočakával. Rátam s tým, že tréner londýnskej Chelsea Frank Lampard ho bude túto sezónu používať ako prvú voľbu na hrote a tým pádom sa za cenu 7.5 milióna oplatí.

Pep Guardiola bol minulý týždeň jeden gól od vyrovnania historicky najvyššej výhry v anglickej Premier League (Manchester United 9 – 0 Ipswich Town v roku 1995). Manchester City totiž doma rozprášil Watford 8:0. Musím sa priznať, že tento zápas som nemohol sledovať, pretože sme v sobotu boli ako už tradične „brigádovať“ na dedine. Preto keď som videl na evysledkoch skóre, čakal som, že môj kapitán Sterling strelil minimálne hattrick, on však nakoniec vôbec nenastúpil. Pep prečo mi to robíš? Nakoniec som mal však z tejto demolácie aj tak bodový osoh, David Silva totiž raz skóroval a asistoval, stopér Otamendi si počínal rovnako + mi dal bodíky za čisté konto. Celkovo som teda dosiahol 64 bodov pri priemere 52. Posunul som sa vďaka tomu celkovo na 375.000 miesto z 6.800.000.

Tento týždeň je ten zlomový, kedy sa do môjho tímu dostane útočník Bournemouthu Callum Wilson (7.8 mil). Wilson totiž v tejto sezóne Premier League dal gól alebo asistoval v každom jednom zápase. Má síce povesť často zraneného hráča, aj napriek tomu sa do môjho tímu dostal za útočníka Wolverhamptonu Jiméneza.

adfa

4
2019-09-28 11:38:55

Mne v tom zápase De Bruyne ako kapitán zarobil 34 bodov

SKMarso

0
2019-09-29 16:25:53

Tak to ti ticho závidím :)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.