Barcelone sa po dlhých mesiacoch podarilo vyhrať aj zápas na ihrisku súpera. Včera na výjazde porazila Getafe po dobrom výkone 2:0. Veľký podiel na výhre mal opäť Marc-André ter Stegen. Tentokrát aj s asistenciou na dôležitý úvodný gól duelu.

Triumf na Coliseum Alfonso Perez bol pre Barcelony prvý na ihrisku súpera od 23. apríla. Katalánci si 3 body zabezpečili predovšetkým vďaka výkonu svojho gólmana. Ten bol vynikajúci ako v bránke, tak aj v útoku. Blaugranas sa proti Getafe predstavili bez Messiho, Fatiho a Dembélého. Príležitosť v základe dostal Carles Pérez a jeho výkon potvrdil, že si v budúcnosti zaslúži aj ďalšie minúty v prvom tíme.

Najlepším hráčom zápasu bol v každom prípade ter Stegen. Nemecký brankár svojimi výkonmi v bránke opäť raz vyslal jasný odkaz Neuerovi, kto je v súčasnosti lepším brankárom. Navyše, v zápase si pripísal skvelú asistenciu na úvodný gól z kopačky Luisa Suareza, ktorého skvelým nákopom za obranu súpera poslal do situácie sám na brankára.

Prezident Bayernu Mníchov sa síce Nemeckého futbalovému zväzu vyhrážal, že v prípade ak v Nemecku urobia z ter Stegena jednotku v bráne, zakáže ostatným reprezentantom z klubu hrávať za Nemecko. To síce nemôže a svoje vyjadrenia po medializácii korigoval, ale jedno je jasné: Ter Stegen musí byť brankárom základu ako v Barcelone, tak aj v reprezentácii Nemecka.

zdroj: marca.com
foto: facebook

Vladinko

2
2019-09-29 08:58:08

"Prezident Bayernu Mníchov sa síce Nemeckého futbalovému zväzu vyhrážal, že v prípade ak v Nemecku urobia z ter Stegena jednotku v bráne, zakáže ostatným reprezentantom z klubu hrávať za Nemecko."
Akože sú to také krčmové reči starého uja o ktorých každý vrátane jeho samého vie že sa nenaplnia, ale.. Pozrite akú podporu má od Bayernu Neuer, to je neskutočné a vyvíja to určite tlak aj na lowa (na rozdiel od článkov tu)
No a druhá vec- Neuer momentálne chytá veľmi dobre a po slabšej minulej sezóne je opäť späť- rozdiel medzi ním a ter Stegenom je ale ten, že na Neuera šlo toľko šancí čo teraz chodí na ter Stegena snáď ešte keď hrával v schalke..

Pader

14
2019-09-29 09:06:50

Keď ho Nemci nechcú do brány tak nech si urobí Slovenské občianstvo a bude chytať u nás :D

2sjr

-2
2019-09-29 10:53:21

Čo sa do Nemecka vrátil fašizmus že prezident ich výstavného klubu má takéto vyhlásenia ?

FCBarcelona2018

-9
2019-09-29 11:23:31

Hoenes a celé vedenie Bayernu je skorumpované a mafiánske. Už len to, že vo vedení sedí kriminálnik, ktorému dokázali finančné podvody a právoplatne bol odsúdený a aj si trest odsedel v base, je dôkazom aký je to klub. Pripomína mi začiatky moci Hitlera, ktorý potichučky sa dostal k moci a vyvolal najväčšiu katastrófu v dejinách ľudstva. Vedenie Bazernu je rovnaké.

Teo07

2
2019-09-29 18:17:59

Tolko ludskej tuposti, az primitivnosti narvat do 4 riadkov, vyzaduje extremnu davku nizkeho iq.

fofo112

4
2019-09-29 15:09:50

Caba neblázni, to sme už tak hlboko klesli ked toto mal byť dobrý výkon,že brankár musí asistovať svojim neskutočnym pasom pri gole. Skôr by som napísal, že Getafe bolo úplne mimo.

Coutinho

-1
2019-09-29 16:00:43

1. TER
2. LENO
3. TRAPP
4. HORN

BOJLER uz daaavnooo nema co hladat repre

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.