Po prehre 2:0 sa pred novinármi ukázal aj tréner Getafe. Na tlačovej konferencii zdôraznil, že jeho tím hral v prvom polčase s Barcelonou ako rovný s rovným, no až priveľmi jednoducho inkasoval gól.

Detinský gól

"V prvom polčase boli sily vyrovnané. Mali sme príležitosti, ale nanešťastie sme darovali prvý gól. Bolo to detinské. Išlo o žart. Profesionálny tím nemôže inkasovať takéto góly. Dlhá lopta od ter Stegena, vysunutá obranná línia, zaváhanie nášho brankára a Suarez to využil. Barcelona má ohromnú kvalitu a pri dobrom výsledku dokáže hrať. Dnes však neskórovala preto, lebo mala množstvo príležitostí. To my sme inkasovali gól detinským spôsobom."

Analýza zápasu

"Veľký vplyv na nás mali momenty, v ktorých sme inkasovali góly, čiže koncovka prvého polčasu a začiatok druhého. Ak dostanete ranu v takýchto chvíľach, je to v zápasoch ako proti Barcelone cítiť. Neskôr súper v defenzíve neriskoval a na trávniku bolo málo miesta."

"Je to zahodená šanca. Všetky prehrané zápasy sú zahodenou šancou. Teraz už musíme myslieť na nasledujúce kolo."

zdroj: as.com
foto: facebook

maros1

0
2019-09-29 09:12:04

No a ja si naviac myslí, že rozhodcovia boli pred zápasom u nich na kávičke ......... Ich výkon ? neviem či ho nazvať tragický, komický, naivný alebo účelový ???

adriano

3
2019-09-29 10:16:37

Na rozhodcov sa netreba vyhovárať nepiskali až tak zle.Ale tréner getafe má pravdu pokým tato súčasná Barca vyhráva tak vie hrať ale akonáhle ten výsledok je pre ňu zlý už to také dobre nieje a vidia to všetci súperi aj včera keby tu tutovku im nechytil Ter stegen bolo by asi určite zložitejšie uhrať dobrý výsledok.Ale hlavne je že sa dotiahli v tabuľke pri súčasnej zlej forme je to vynikajúce.

barcelonista29

9
2019-09-29 10:12:34

Má pravdu. Také góly by nemali dostávať. Ale dostali a to je pre nás dôležité :D

FCBarcelona2018

3
2019-09-29 11:27:32

V poslednom čase sa mi zdá, že rozhodcovia pred zápasmi Barce dostávajú inštrukcie, ako majú pískať. Aj včerajší výkon rozhodcu bol trápnym divadlom, ktoré vyvrcholilo červenou kartou Lengletovi. Na druhej strane domáci predviedli niekoľko zákrokov na hranici červenej ale rozhodca nevytiahol ani len žltú. Neviem, či je to len môj dojem, ale zaznamenal som to už v niekoľkých zápasoch Barce.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.