Julen Lopetegui, tréner andalúzskej Seville, absolvoval pred odletom svojho tímu do Barcelony tlačovú konferenciu. Bývalý manažér národného výberu Španielska si je vedomý toho, že jeho mužstvo potrebuje prakticky dokonalý výkon. 

Zápas

"Tešíme sa naň, chceme odohrať tento náročný duel čo najlepšie, aby sme uhrali s podobne výnimočným súperom dobrý výsledok. Máme za sebou mnoho vyčerpávajúcich súbojov a únava, ktorú cítime, je vedľajším účinkom za šťastie, ktoré máme za to, že môžeme hrať v rozličných súťažiach."

Barcelona

"Očakávam Barcelonu v najlepšej forme, odohrali v ostatných dňoch niekoľko kvalitných súbojov. Sú na vysokej úrovni a budeme tak čeliť rozhodne mimoriadne nepríjemnému rivalovi. Inak to jednoducho nevidím, majú kvalitných futbalistov a špičkový trénerský tím."

Motivácia

"Nikto nám nemôže zobrať naše nadšenie a ambíciu, ktoré cítime. Ak chceme vyťažiť z tohto kola niečo pozitívne, musíme sa prezentovať temer úplnou dokonalosťou, ktorá, prirodzene, nie je vždy možná. Náš súper je z radov najnebezpečnejších, no to nás nemôže odradiť."

Messi

"Budú hrať s tým najlepším, čo budú mať k dispozícii. Čo sa týka Messiho, nemám vám čo povedať, neprídem už asi s ničím originálnym. Sústreďujem sa na svoj vlastný káder. Barcelona má veľmi silné družstvo a pokiaľ nastúpi Messi, bude logicky ešte silnejšia, pretože najlepší hráč na svete je prínosom pre ktorýkoľvek tím na svete. Opakujem však, že naša pozornosť sa obracia na náš vlastný výkon."

Ansu Fati

"Prekvapil svojím mladým vekom a skvelými výkonmi, ktoré v ňom podáva. Nie je to jednoduché a je to dobrým dôkazom kvality, ktorou hráči Barcelony disponujú."

Reguilón putuje do reprezentačného družstva

"Je to plodom za jeho tvrdú prácu, ktorú v Sevilli odvádza. Tešíme sa s ním, no teraz sa musí koncentrovať na ďalšie zlepšovanie a výkonnostný rast."

De Jong alebo Chicharito

"Uvidíme zajtra. Šancu majú všetci hráči, možností je hneď viacero, a tak sa rozhodujeme na základe taktiky stanovenej na jednotlivé kolo."

Ovácie pre Dabbura

"Zatiaľ sme sa o tejto téme bližšie nerozprávali. Všetky ovácie sú príjemné a vítané, mojich hráčov nesmierne tešia."

Zdroj: marca
Foto: marca, md

Barcelona2002

10
2019-10-06 08:56:36

Na Camp Nou budeme musieť byť dokonalí - Aby to tak nedopadlo ako s Realom 5:1

fosex

-2
2019-10-06 10:56:01

Komentár bol vymazaný kvôli porušeniu kódexu diskutujúceho.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.