Český brankár FC Sevilla poskytol pred zápasom s Barcelonou krátke vyjadrenie, v ktorom chválil kapitána Blaugranas Lionela Messiho.

"Sme na ceste do Barcelony a bude to pekný zápas. Uvidíme, čo sa stane. V klube sa cítim veľmi dobre. Môže to byť aj vďaka novým tréningom. Myslím si, že sa stále môžeme zlepšiť. Som si istý, že sme nedosiahli našu najvyššiu úroveň. Budeme naďalej pracovať a krok po kroku zdokonaľovať našu hru," povedal Vaclík pred zápasom s Barcelonou na Camp Nou.

"Messi to je vo všeobecnosti najlepšia futbalová prax a najlepšia v histórii futbalu. Štatistiky sú neuveriteľné v každej sezóne. Nie je jednoduché streliť 40-50 gólov. Asistuje, rozohráva akcie či dribluje cez troch štyroch hráčov súpera. Proti nemu sa hrá veľmi ťažko a pre mňa to bude výzva. Je jednoducho nepredvídateľný a vždy vie, čo sa deje okolo neho. Je to génius," pochválil kapitána Blaugranas.

zdroj: ElDesmarque
foto: facebook

Mascherano

top komentár
44
2019-10-06 16:16:40

Tomáš je sympaťák.. Prajem mu veľa šťastia ale určite nie dnes

marco78

21
2019-10-06 17:06:41

Budem fandit Barce,hned je na hre vidieť ked nastupi Messi.
Je vidieť zlepšenie hráči sa postupne dostávajú do formy...
Včera padol doma Bayern,dnes nečakane aj City.
Verím vo víťazstvo aj keď to bude veľmi ťažké
.Vamos Barca

momo9

-1
2019-10-06 19:12:16

Nepoznam momentalne žiadneho hviezdneho stopéra ktorý by sa k nám hodil. Ak niekoho privedieme, tipujem že by to mohol byť menej znýmy hráč,ako boli Umtiti alebo Lenglet. + Francuzuko je u nas v mode, tak tipujem Upamecano

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.