Tréner FC Barcelona sa vyjadril k výhre nad Sevillou a výkonu hlavného rozhodcu Matea Lahoza v rozhovore pre Movistar a následne na tlačovej konferencii po zápase.

Stretnutie

"Bol to ťažký a veľmi dôležitý zápas. V prvom polčase bol výsledok príliš vysoký, pokiaľ sa pozrieme na priebeh hry. V prvých 25 minútach Sevilla zahadzovala šance, ale veľa riskovala a je to tak ako to je. Súper hral s presingom, ale nechával veľa priestoru. My sme boli efektívnejší, vďaka gólu sme sa trochu upokojili."

Nevydarený úvod

"Prvé minúty sú výsledkom zásluhy Sevilli ako aj našou vinou. Súper bol oddýchnutý, je v dobrej forme a narobil nám problémy, no podarilo sa nám vyhrať."

Mateu Lahoz

"Rozhodca nastavil taký meter, na základe ktorého začal ukazovať veľa kariet. Každý má svoj názor. Bol to čistý zápas. Škoda tej červenej karty pre Arauja, bol to jeho debut. Nezdalo sa mi, aby si zaslúžil vylúčenie zo zápasu. Situácia s Dembélém je nešťastná. Neviem, čo Ousmane povedal rozhodcovi, ale je ťažké dostať z neho niečo po španielsky. Tá veta nemohla byť dlhá."

Messiho gól

"Mám radosť z toho, že sa strelecky presadili ďalší hráči. Leo veľa strieľa a keď chytí formu, priblíži sa k ďalším gólom. Je dobré, že máme hráčov, ktorí strieľajú góly."

Todibo

"Očakávame od neho veľmi veľa. Je veľmi silný. Môže sa ešte veľmi zlepšiť, v budúcnosti môže byť pre nás veľmi dôležitý. Má šancu zahrať si aj v nasledujúcich zápasoch."

Semedo

"Hrá dobre na ľavej aj pravej strane. Naposledy hral dobre proti Interu, v Dortmunde na ľavej strane takisto vyzeral dobre. Veľmi nám pomáha v ofenzíve."

Arturo v strede poľa

"Chcel som mu dať šancu a niečo v tíme zmeniť. Vedeli sme, že Sevilla bude viac oddýchnutá a Vidal je jediným záložníkom, ktorý do tejto chvíle nezahral v základnej zostave. Dokáže nabiehať do pokutového územia a potvrdil to."

Piqué

"Mal ťažkú úlohu, hoci už ako ľavý stopér hral. Todibo sa musel cítiť slobodne, takže som sa rozhodol pre túto zmenu."

zdroj: as.com marca.com
foto: facebook

Fishinko

19
2019-10-07 07:01:27

tak s piquem to je logicke, ze skusenejsi stoper hra aj cez nohu..

viete mi niekto povedat ako to je s tymi CK? za priamu ze stop na 2 zapasy a po druhej zltej na 1 alebo o tom sa proste rozhoduje az neskor? dik

Gabrieloo

-7
2019-10-07 07:38:39

Dembele je aj tak tlk. Konecne je zdravy, zahral dobre, dal gol a konecne sa mohol dostat do zakladu. A on sa necha vylucit. A este tam bol aj kontakt s rozhodcom tak aby nedostal stopku na 4 zapasy na miesto dvoch.

Revive

17
2019-10-07 07:49:36

Dembélé sa rozhodcu ani nedotkol, povedal mu iba že spravil zlé rozhodnutie a Lahoz mu nedal druhú žltú ale rovno redku.

okbor

32
2019-10-07 07:58:14

Kontakt tam nebol žiadny, aspoň ja ho na videu nevidím. Lahoz už pri debate s Piquém a spol. vytiahol z vrecka sprej (ktovie prečo?!) a potom keď prišiel Dembo, tak mu akože spadol, je vidieť ako ho naschvál púšťa na zem, aby mohol potom obhájiť, že do neho niekto strčil. A vybral si na to jeho. Je to psychopat (Lahoz). Pravdepodobne mu už v škôlke deti brali hračky a nechceli sa ním hrať a tak sa to s ním vezie až doteraz.

Gabrieloo

1
2019-10-07 10:02:59

Ja som to ani nemyslel v zlom na Demba. Iba som povedal ze konkretne on tam nemal co robit. Nemal sa tam miesat. A dufam ze naozaj nedostane vyssi trest. Aj ked v jeho pripade aj 2 zapasy je viac ako potrebuje.

Teo07

-10
2019-10-07 10:14:41

Ale mas pravdu. Chlapec ma iq hupacieho konika. Francuz sa za rok a pol nenauci po spanielsky. To hovori za vsetko. Ktovie, ci sa vie sam najest priborom.

Kubo11

6
2019-10-07 10:34:09

Nezastávam sa ho, ale taký Aguero je v Anglicku osem rokov a stále nevie po anglicky..

barcelonista29

5
2019-10-07 10:43:35

Niektorí hráči nemajú potrebu naučiť sa jazyk krajiny, v ktorej pôsobia. Zaplatia si tlmočníkov a hotovo. Bale, Dembélé, Aguero, Arda...

Nalim

-4
2019-10-07 12:17:34

Teo07:
Zatnem do živého. Urážaž mladého chlapca. Ty máš IQ hlineného koňa, ešte šťastie, že vieš erždať a žerieš seno na ktoré príbor nepotrebuješ. Si primitív, každý si tu urobí o Tebe mienku. Admini, za takéto primitívne príspevky, by ste mali dať BAN !
Lea milujem, ale keby sa mal naučiť Leo anglicky, alebo francúzsky, nedokázal by to. Kto sa venuje futbalu v špičke, ten sa učiť nemusí. Posielali ste ho do PSG, načo by mu to bolo ?

PETERKRIZAN

-8
2019-10-07 12:43:52

leo ak by prestupil do city,by sa anglicky naucil raz dva,nepotrebuje to,tak načo,i ked si myslim,ze pre jeho trenersku karieru to bude nevyhnutne

Nalim

3
2019-10-07 14:22:38

Leo nikdy trénerom nebude, lebo sa nenechá otravovať takým psychopatom akým je LAHOZ !!!!!

emiliano

7
2019-10-07 13:41:12

Ty, to ako hovorím trénerovi, najprv porozmýšľaj, ako je možné, že začiatky zápasov máme také mizerné. To je hrozné, ak by Sevilla premenila polovicu, vyhrávala by o dva góly a potom by bol zápas celkom iný, nervózny a neviem výsledok. Už nie raz sme začínali s inkasovaným gólom a bol to strašné. Nie je možné, aby sme plno zápasov takto začínali, teraz to vyšlo, ale je otázkou času, kedy prehráme po takom začiatku. Lebo inak Sevilla hrala výborne. Ten výsledok je klamlivý.

maryann

5
2019-10-07 15:05:11

Mas pravdu,hraci by mali ruky bozkavat Ter STegenovi a nohy" čaptavemu" L. De Jongovi
Inak by tam boli 2 ks minimalne-obrana nasa behala na zaciatku ako splasene kone

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.