Arturo Vidal po skončení zápasu so Sevillou poskytol rozhovor pre televíziu Movistar+. Čiľan zdôraznil, že ďalšie víťazstvo pred reprezentačnou prestávkou má pozitívny vplyv na morálku hráčov.

Arturo, blahoželám vám k víťazstvu v zápase.

"Ďakujem veľmi pekne. Toto je pre nás veľmi dôležitá výhra. Naposledy sme vyhrali nad Interom, druhý polčas bol veľmi intenzívny. Dôležité je, že sa nám naďalej darí vyhrávať. Pred reprezentačnou prestávkou sme v dobrej nálade."

Odráža tento výsledok to, čo sa dialo na trávniku?

"Myslím, že áno. Boli sme lepší po celý zápas. Zahrali sme dobre v presingu a využili sme gólové situácie. Naše víťazstvo je spravodlivé."

Pýtam sa preto, lebo víťazstvo je vysoké, no čo sa s vami dialo počas prvých 27 minút zápasu?

"Nič také sa nestalo. Hrali sme proti súperovi, ktorý dokáže dobre hrať s loptou. Sevilla má veľmi rýchlych hráčov, ktorí útočia po krídlach a dokážu narobiť množstvo problémov. Potom sa nám to podarilo dostať pod kontrolu a urobili sme rozdiel."

Zápas sa skončil s dvojicou červených kariet a videli sme aj 8 žltých. Bolo to potrebné?

"Myslím si, že nie. Ale nič to. Stalo sa to v samotnom závere stretnutia, myslím si, že sa tomu nedalo vyhnúť. Podstatné je, že sa nám podarilo zvíťaziť a teraz musíme myslieť na ďalšie zlepšenie našej hry."

Dostal si najväčší potlesk práve ty, keď si striedal?

"Myslím, že áno. Som vďačný. Fanúšikovia Barcelony sa ku mne vždy správali dobre. Od momentu príchodu do tohto klubu som od nich dostal veľa láskavosti. Chcem zo seba na trávniku aj naďalej dávať všetko a zaslúžiť sa priazeň všetkých fanúšikov tu v Barcelone."

V zápase proti Interu si zmenil priebeh zápasu a teraz si zahral od začiatku. Si spokojný so svojou úlohou v Barcelone?

"Áno, som spokojný. Samozrejme, že by som chcel hrať viac, ale v záložnej formácii máme veľa hráčov. Tréner to vidí a rotuje. Musíme sa snažiť a dúfať, že tréner vyberie pre nasledujúce zápasy najlepšie možnosti."

Ako dôležitá je pre vás tá najlepšia Messiho verzia?

"Je veľmi dôležitý. Všetci dobre vieme, čo Leo pre náš tím znamená. Je to veľmi dôležité pre všetkých. Keď sa Leo cíti dobre, je to pre nás veľká pomoc."

zdroj: Movistar+
foto: facebook

Ortiz

35
2019-10-07 08:30:30

De Jong presne potrebuje tenhle post! Hrat takeho pivota, kde si veme mic od stoperu, vyveze za pulku a rozda, na CM to nebyl on a doufam, ze ho tam Valverde uz neda. On prisel jako nahrada za Busquetse na DM !

Petros

16
2019-10-07 09:08:29

Nebyli jste po celý zápas lepší .dali jsme tri goly,ale do té doby jsme mohli tri dostat

caco

3
2019-10-07 12:47:41

to riadne prestrelil. prvý polčas sme boli v peknej prdeli a našťastie nepremenili tutovky ináč by sa zápas vyvíjal ináč. troška sebareflexie by neuškodilo

marke7

1
2019-10-07 12:57:51

Růžové brýle některých našich hráčů, opět.

Milan87

2
2019-10-07 13:25:51

Ked on má ruzove brýle tak ty máš zvaracsku masku.
Sevilla bola lepsia tak prvých 20 minút ale potom už nie.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.