Marc-André ter Stegen po zápase s FC Sevilla pripustil, že mužstvo Blaugranas je teraz v lepšej kondícii a pripravuje sa na náročné zápasy po reprezentačnej prestávke.

Šance súpera

"Je pravda, že náš dnešný súper prezentoval veľkú kvalitu. Je ťažké očakávať, aby si nevytvoril žiadnu šancu na streleniu gólu. V prvých 10 či 15 minútach zápasu nám narobili trochu problémy a nemali sme to jednoduché. Museli sme vynaložiť väčšie úsilie, aby sme nad situáciou prevzali kontrolu."

Zhodnotenie zápasu

"Odohrali sme dobrý zápas. Je normálne, že po zápase s Interom v Lige Majstrov sme zahrali v o niečo voľnejšom tempe."

Obrana

"Som spokojný, celá defenzívna línia si odviedla svoju prácu. Pracujeme v obrane spolu a chceme byť tímom, ktorý dokáže uzavrieť zadné rady. Niekedy, keď mužstvo veľa útočí, je ťažké vrátiť sa do obrany. Na začiatku to pre nás bolo trochu ťažké, ale v tomto aspekte sme sa zlepšili."

Rozhodca

"Nechcem sa zaoberať týmito otázkami, o ktorých nič neviem. Dúfame, že trest pre Dembélého nebude vážny a budem môcť v nasledujúcich zápasoch nastúpiť. A vylúčenie Arauja je ťažké vysvetliť."

El Clásico

"Začiatok ligovej súťaže sme mali ťažký a veľa sme trpeli. Teraz sa nachádzame v pomerne dobrom momente. Dúfame, že po reprezentačnej prestávke sa vrátime v dobrej dispozícii. Čakajú nás ťažké zápasy. Všetky mužstvá, ktoré sa nachádzajú na čele priebežného hodnotenia, mali isté problémy. Nielen Barcelona. Nikdy si nemôžete byť ničím istí a predpokladať, že budeme vyhrávať s ľahkosťou. Takto to nefunguje."

200 odohraných zápasov v drese Blaugranas

"To je pre mňa samozrejme veľký dôvod na radosť. Som tu, aby som hral a dokázal, kto som. Každý z nás má nejaké ciele. Dúfam, že v tomto tíme budem môcť odohrať oveľa viac zápasov."

zdroj: marca.com
foto: facebook

kluc

23
2019-10-07 09:00:12

Dúfam že ostaneš čo najdlhsie a stane sa z teba ešte väčší srdciar! :)

vondeylen

0
2019-10-07 11:11:48

Hlavne to nezakriknuť a ísť pokorne a naplno ďalej..

Milan87

4
2019-10-07 14:08:01

Bravo stegen!!! Je velmi upokojujuce ho mať v brane je to jeden z nejdůležitějších hracov kádru.

Malloy

0
2019-10-07 18:48:54

Však keď chytis gól na zápas

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.