Julen Lopetegui analyzoval zápas svojho tímu proti Barcelone na Camp Nou.

Analýza zápasu

"Prehrali sme zápas, do ktorého sme nastúpili s ambíciou a osobnosťou. Myslím si, že prvá pol hodina patrila nám, mali sme veľmi dobré príležitosti. V tejto situácii platí nepísaný futbalový zákon, čo sa stane potom, keď nepremeníte šance. Prvý gól nás bolel a výsledok 3:0 sa počas prestávky dal len veľmi ťažko vysvetliť. Myslím si, že druhý polčas sme začali dobre, ale nevedeli sme sa dostať do zápasu. Predtým sme mali viac šancí ako súper a ten prakticky bez šance strelil tri góly."

Vysoká prehra

"Je to hrozný trest, nerád hovorím o nespravodlivosti, ale táto prehra je určite nezaslúžená. Myslím si, že sme boli odvážni, ale chýbala nám efektivita."

Druhý polčas

"Pokúšali sme sa zabudnúť na výsledok a trochu viac riskovať. Zmenili sme rozostavenie a fungovalo to asi 15 minút. Aj napriek tomu sme naše príležitosti nevyužili."

Chyby

"Musíme naďalej pracovať a vytvárať si príležitosti. Nie je jednoduché vytvárať si akcie proti súperovi ako Barcelona. V priebehu reprezentačnej prestávky musíme zresetovať."

zdroj: as.com
foto: facebook

PETOHOLO93

22
2019-10-07 12:30:15

Podľa mňa Lopetegui už 100x oľutoval že išiel do Realu pokojne mohol byť doteraz pri LA Furia Roja

marke7

-4
2019-10-07 12:54:09

Čím to je, že porazime soupeře a jejich trenéři prohlašují, že je to nespravedlivé? Valverde má opět na chvíli z prdele kliku, hra je stále bez obrazu, jen se vrátil Messi a ostatním stouplo sebevědomí. Jenže na individuální kvalitu znovu časem dojedem, pokud nebude existovat nějaký systém. Vlastně systém existuje, Valverde navolí sestavu a děj se vůle boží, snad to kluci nějak ukopou.

Milan87

13
2019-10-07 13:34:23

Bez obrazu??? Věd druhý poločas s interom a vcerajsi celý zápas bolo to naj čo Barca túto sezónu zahrala.
Vyhrali sme 4:0 ale marke7 tebe to nestačí a to zrazu nehejti ani adriano ani bruno ani marek, ktorý vedia na 100% že Barca ako taká je v rozklade a za 2 až 3 roky budeme jak Ac.

Milan87

14
2019-10-07 14:03:30

Asi poprve v sezone padli všetky góly po krásných akciach, noznicky, prieniky, priamaky super zakroky stegiho maximalny výkon semeda a 4 góly v brane supera. Bol to najlepší match víkendu a samozrejme sa o to pricinila aj sevilla.
Marke7 si mysli že to nemalo obraz aj keď bol každý gól excelentny tam center semeda a nůžky Luisa, potom krásný pass arthura za obranu nakoniec individualna akcia dembiho a krásný priamak lea. Hmmm???Máš pravdu je to bez konceptu....... hlavne nepochvalit za nič

Samm33

7
2019-10-07 14:17:01

Najpozitívnejšia vec je aj tak to, že 3goly padli bez Lea. 1.gol bol po Semedovom výbornom úniku a centri na Luisa. 2.gol bol po skvelej prihrávke Arthura. 3.gol po krásnom vysunutí Arthura a nádhernom prieniku Dembeleho a posledný gol komentovať nemienim, lebo na ten nemám slov. :)

maryann

4
2019-10-07 15:18:37

S Leom je ten utok i zaloha parada,vsetci du s nim lepsi....co keby nastupil na par zapadov na mieste stopera......,mozno aj obrana by bola k niecomu.
Nasa obrana spinka prvu polku polcasu,ak nie cely a potom sa az budi....

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.