Ronald Araujo sa už nachádza v Uruguaji, kde pre miestnu rozhlasovú stanicu poskytol rozhovor. Mladý stopér sa opäť vrátil k zápasu s FC Sevilla a priznal, že jeho spoluhráči ho po zápase podporili.

Vylúčenie

"Podľa môjho názoru tam nebol žiadny faul. Spočiatku som súpera chytil, ale nebolo to v okamihu, kedy padal na trávnik. Spadol čudne až potom, keď sa mi podarilo dostať sa do lepšej pozície. Barcelona sa voči tej karte odvolala. Bez ohľadu na to, či rozhodnutie rozhodcu bolo správne alebo nie, z debutu mám veľkú radosť."

Povolanie na zápas

"Prvé minúty strávené so spoluhráčmi prvého tímu boli očakávaným a pekným momentom. Z dôvodu suspendácie Lengleta som bol povolaný na tréning. Už samotný fakt, že som sa ocitol v nominácii na tento zápas a potom na lavičke náhradníkov, ma potešil. Predstavte si moju radosť, keď mi bolo oznámené, že pôjde do zápasu."

Debut

"Bol som pokojný. Keď ma poslali na rozcvičku, potom som začal trochu stresovať. To však opadlo. Náš tím je fantastický. Povedali mi, aby som si užil hru. Piqué mi pri niektorých akciách dával pokyny."

Luis Suarez

"Luis mi blahoželal a na tému rozhodcu Lahoza mi povedal niekoľko anekdot. Nie je to prvýkrát, kedy sa s týmto rozhodcom udialo niečo také. Luis je hviezda na trávniku aj mimo neho. Kritika na neho nemá žiadny vplyv."

Moment v kariére

"Len pred tromi rokmi som debutoval v tíme Rentistas... Všetko sa deje veľmi rýchlo. S týmto okamihom som veľmi spokojný."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: facebook

LaBrie

17
2019-10-08 13:19:44

Tie Suarezove anekdoty na Lahoza by ma zaujimali :)))

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.