Podľa analýzy španielskej televízie sa hráči Blaugranas jasným spôsobom pokúsili brániť Dembélého po tom ako ho Mateu Lahoz v zápase s FC Sevilla vylúčil.

Mateu Lahoz do protokolu o zápase uviedol, že Dembého z trávnika vylúčil za to, že mu povedal: "Veľmi zle, si veľmi zlý." Francúz tak reagoval na predchádzajúcu červenú kartu pre Arauja. Televízia Movistar včera priniesla zábery, na ktorých sa predovšetkým Leo Messi zastal Dembélého, keď hlavnému rozhodcovi Lahozovi neustále opakoval, že mladík nevie po španielsky. Lahoz však napriek protestom hráčov trval na svojom.

Španielske médiá informujú aj o ďalších rozhovoroch Lahoza s hráčmi. Televízia Cuatro uviedla, že smerom k rozhodcovi aj Messi použil slovo "zlý". Movistar na druhej strane upriamuje pozornosť na napäté vzťahy Lahoza s Luisom Suarezom. Lahoz útočníka Barcelony napomenul žltou kartou za situáciu v pokutovom území súpera - Suarez spadol na obrancu Sevilli, no Lahozovi signalizoval, že sa pošmykol, no ten na neho len pozrel. Útočník sa potom Lahoza spýtal: "Nemôžem hovoriť?" Lahoz mu len povedal, aby neurobil chybu. Suarez na neho potom len žmurkol.

Faktom zatiaľ zostáva, že Barcelona sa voči červenej karte pre Arauja ako aj Dembélého odvolala a Súťažný výbor La Ligy zasadne dnes, aby rozhodol. Následne spoznáme tresty pre oboch hráčov.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

Komentáre

LRDK

16
2019-10-08 12:53:27

Treba si pozrieť reč tela Dembelého po góle a aj ostatných hráčov, jasne vidieť, že si musí spoluhráčov získať na svoju stranu...

Reekwon

36
2019-10-08 13:03:13

Říká se, že rozhodčí odvedl dobrý výkon, pokud nebyl příliš vidět. Lahoz ale být viděn chtěl. Jeho měřítko je někdy absolutně nesourodé. Pustil jasný faul na polovině hřiště, ale tohle klasifikuje jako jasný faul a ještě za červenou. Nemám ani problém s tím, že to odpískal, jako s tím, že to nebyl faul na červenou, sotva na žlutou. Hernandez ani nešel sám na brankáře, ale Araujo byl celou dobu s ním, takže se nejednalo a jednoznačnou situaci. Hlavně bylo již konec zápasu a on udělá takovou věc. Jako kdyby červená mohla na výsledku 4:0 ještě něco změnit. <br>
<br>
Dembélé tam především neměl vůbec lézt, když už měl žlutou a když neumí španěsky tak mu neměl ani nic říkat. Ale další mozkový zkrat Lahoze, kdy mu dal automaticky červenou... jako proč? Odvolání samozřejmě nepomůže, protože Liga rozhodčí brání, i když ví, že jsou jedni z nejhorších v nejlepších evropských ligách. Zkrátka klaunství na kterém mě překvapilo jen to, že dohrál Suarez.

FCBarcelona2018

5
2019-10-08 13:06:20

Komentár bol vymazaný kvôli porušeniu kódexu diskutujúceho.

Chepablo

6
2019-10-08 13:25:21

Pokoj, tolko negatívnej energie, pre seba aj pre diskutujúcich, a kvôli rozhodcovi? Hmmm.... Ak prehráme 4:0,potom si ponadavajme...

Peter223

0
2019-10-08 14:09:34

FCBarcelona2018, na toho Lahoza si použil 4krát to pekné írečité slovenské slovo, ale keby si ho na jeho adresu použil aj stokrát, stále je to málo.

PadyFCB

10
2019-10-08 15:45:48

Ak je pravda ze mu Dembele povedal len "Veľmi zle, si veľmi zlý." tak nechápem tu cervenu kartu. Ked uz za toto je redka tak neviem. Ked uz zo seba chcel urobit vacsieho blbca ako je tak mu mal dat druhu zltu a tak cervenu.

Vladinko

-16
2019-10-08 17:04:13

Mladého treba trochu naučiť rešpektu, skáče po hlave klubu, tak si myslel, že bude aj sudimu no bohužiaľ má smolu chalanko čo už no

Federer

2
2019-10-08 17:08:51

Po Eibare je Classico. Preto červené karty tesne pred koncom. Nenapadlo Vás to ? Dostanú stop na 2 zápasy a je (hlavne) Dembelé mimo. Lahoz vie čo robí...

Chepablo

1
2019-10-08 17:18:49

Povedal: muy malo, eres muy malo /veľmi zlý, si veľmi zlý.

Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.