James Milner, stredopoliar Liverpolu, ktorý v minulosti pôsobil v Manchestri City, chválil v rozhovore pre BT Sports kapitána FC Barcelona Lionela Messiho. 

Záložník James Milner v rozhovore pre BT Sports so značnou dávkou sebakritiky komentoval hviezdu Barcelony Lionela Messiho. Argentínsky futbalista ho v minulosti viac ráz dostal do nepríjemných situácií."Messi z teba urobí na ihrisku hlupáka. Mohol som si vyskúšať, že šprintovať tak, aby som si dával pozor, nech mi nenasadí jasličky, nie je vôbec jednoduché. On ma však k tomu donútil," komentoval.

Okamih, keď Leo doslova Milnera ako ešte hráča Manchestru City vycvičil, obletel svet, no v predchádzajúcej sezóne Ligy majstrov sa situácia medzi obomi hráčmi otočila. Stredopoliar už za Liverpool patril medzi strojcov hviezdneho obrantu na Anfielde. "Remontada nám otvorila dvere za výhrou vo finále, ale chcel by som podčiarknuť, že hráč Messiho kvalít sa takýmto jedným duelom nenechá ovplyvniť."

"V prvom semifinálovom zápase na Camp Nou sme prehrali o tri góly, ale tento výsledok neodzrkadlil našu predvedenú hru. Messi dostal trochu priestoru a využil ho, čím dokázal, aký je neuveriteľný hráč. Proti nemu to je náročné vždy," dodal.

Zdroj: md
Foto: md

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.