Futbalová FC Barcelona zlepšila po strašlivom začiatku svoje výkony v La Lige a po ôsmom kole jej patrí 2. priečka so stratou dvoch bodov na prvý Real Madrid. V ďalšom kole zavíta na pôdu štrnásteho Eibaru.

Ten v poslednom vzájomnom zápase v máji dokázal na domácej pôde vybojovať remízu 2:2 po výbornom výkone odchovanca La Masie Marca Cucurellu. 21-ročný Španiel pôsobil v baskickom tíme na hosťovaní práve z Barcelony, tento rok hosťuje v tímu Getafe. Barcelona však, zdá sa, dokázala v poslednej dobe nájsť stratený šmrnc, dopomohli jej k tomu samozrejme aj uzdravenia Messiho či Dembelého alebo dobrá strelecká forma Suáreza. Zvládne teraz prekonať domácich, alebo Eibar vybojuje opäť remízu? Tipnite si, súboje v La Lige sledujte naživo na TV Tipsport a skórujte v live tipovaní!

Ako to vidia tipéri?

Výhru Barcelony tipujú takmer všetci členovia najväčšej tipérskej komunity. Patrí k nim aj tipér 008439, ktorý vo svojej analýze zdôvodnil, prečo na tikete ukázal na výhru hostí pri kurze 1,53):

„Hodnotu kurzu vidím v tom, že Barca v tejto sezóne nemá dobrú fazónu na ihriskách súperov. Prehrala v Granade aj v Bilbau, no v posledných 4 zápasoch Barca už začína predvádzať svoju hru a pomaly šplhá tabuľkou hore. Po repre pauze budú určite hladné po futbale aj jej najväčšie hviezdy a myslím, že Eibar nie je mužstvom, ktorý ich poriadne preverí,“ domnieva sa vo svojej analýze tipér.

Inšpirujte sa v Tiket aréne!

Borci z najväčšej tipérskej komunity zverejňujú svoje tikety v populárnej Tiket aréne, kde sa nimi môžete inšpirovať. Skúsite to aj vy?

Pridajte sa k najväčšej tipérskej komunite ešte dnes, dostanete 15 EUR zadarmo na prvé stávky a vstupný bonus až 4 000 EUR!

zdroj: Tipsport.sk
foto: fcbarcelona.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.