José Luis Mendilibar sa zúčastnil tlačovej konferencie pred zajtrajším zápasom proti Barcelone.

Zápas

"Iné zápasy sú pre nás výnimočnejšie. Ten, ktorý odohráme zajtra, sa končí vždy podobne - buď prehráme alebo prehráme. Hráme však doma, sme vo forme, uvidíme, čo sa stane. Všetci hráči sa cítia dobre, ale Anaitz a Cote neboli tento týždeň v dobrej forme. Môžu hrať, ale s problémami nikdy neviete."

La Liga

"Sezóna sa začala čudne. Real Madrid začal fatálne a teraz je lídrom, nikdy neviete, čo sa môže stať. Je pravda, že Barcelona končí sezónu zvyčajne s malým počtom prehier a teraz ich má na konte hneď niekoľko, ale na druhej strane klub nie je zvyknutý, aby si počas reprezentačnej prestávky oddýchlo toľko hráčov. Možno je to pre nich zlé."

Messi

"Vždy nám strelí gól. Ak to nerobia iní... V uplynulom roku sa nám podarilo remizovať. Ale nemôžeme sa sústrediť len na Messiho, musíme ubrániť celé mužstvo. Máme plán, aby sme to dosiahli, Messi je jeho súčasťou, ale pokiaľ bude v skvelej forme, veľa toho urobiť nemôžeme."

Domáce prostredie

"Atmosféra počas zápasu bude výborná, vďaka podpore z tribún budeme mať určite šancu, aby sme Barcelone narobili problémy. Musíme zo seba dať všetko, výsledok bude dôležitý z pohľadu situácie v tabuľke."

zdroj: as.com
foto: facebook

Mascherano

top komentár
49
2019-10-18 19:37:36

Prvý tréner ktorý toto povedal..

Nano10

8
2019-10-18 22:26:26

Dal som v tipovacke vysledok 1:3 tak dufam ze bude mat pravdu ten trener

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.