Telenovela je definitívne na konci. Po tom, čo sa viac ako mesiac diskutovalo o tom, či uvidíme priateľské stretnutie medzi Uruguajom a Argentínou, dnes s definitívou môžeme vyhlásiť, že takéto stretnutie bude. 

Počas jesennej reprezentačnej prestávky sa v stredu devätnásteho novembra stretnú vo vzájomnom zápase hráči Uruguaja a Argentíny. Informuje o tom televízna stanica TYC Sports, ktorá na toto stretnutie získala vysielacie práva.

Duel sa odohrá v izrealeskom Tel Avive. Stane sa tak, keďže Argentínčania krátko pred Majstrovstvami sveta v Rusku odohrať v hostiteľskej krajine šampionátu priateľský súboj odmietli, a tak predstavuje Izrael kompenzáciu ešte za zápas naplánovaný na predchádzajúce leto. 

Je, každopádne, zaujímavé, že ešte pred niekoľkými týždňami informovala o inom priateľskom zápase s Argentínou Paraguajská futbalová federácia, pričom jeho dátum bol stanovený rovnako na devätnásteho novembra. Odohrať sa mal v Bangladéši, no medzičasom toto vyhlásenie spomínaného orgánu z paraguajských webových stránok zmizlo

Argentína teda bez duelu s Paraguajom v novembri odohrá celkovo dve prípravné stretnutia - najprv proti Brazílii v Ryade a následne s Uruguajom. Čo sa týka krajiny Luisa Suáreza, pred albicelestes vycestujú Uruguajčania do Maďarska, kde si v Budapešti zmerajú pätnásteho novembra sily s domácimi reprezentantmi.

Zdroj: md
Foto: md

messI987

0
2019-10-21 08:02:28

Len ďalšie zbytočne nalietané kilometre...

Matej17

0
2019-10-22 09:52:07

Do tel avivu je bližšie ako do Argentíny :)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.