Toto hracie kolo začína už dnes o 21:00 v zápase Southamptonu proti Leicestru. Zmeny vo svojom tíme tak musíte stihnúť do 20:00.

Ďalší bodovo chudobný víkend je za nami. Minule bol celosvetový priemer 36, teraz 37, bieda. V obrane zabral s čistým kontom a troma bonusovými bodmi Robertson. Zvyšní dvaja hráči, ktorí bodovali sú záložníci Manchestru City Sterling a David Silva. Raheem bodoval vďaka asistencii a jeho španielsky spoluhráč skóroval a taktiež obdŕžal plný bonusový počet. Celkovo som získal 46 bodov a posunul sa na 323.918 miesto.

Výsledok 9. hracieho kola

Na toto hracie kolo som sa rozlúčil s obrancom Manchestru City Otamendim a jeho miesto zaujal odchovanec Chelsea Fikayo Tomori. Týmto sa po Mountovi a Abrahamovi stáva už tretím odchovancom londýnskeho celku v mojom tíme. Pep Guardiola síce v ďalšom zápase čelí v domácom prostredí Aston Ville, Otamendi sa však svojimi výkonmi pomaly dostáva na lavičku, to bol hlavný dôvod jeho predaja. Na druhej strane Tomori sa stal stabilným členom obrany Franka Lamparda a za cenu 4.7 milióna to je výhodný nákup.

Kapitán zostáva samozrejme rovnaký vzhľadom na vyššie spomenutý domáci zápas Manchestru City. Raheem Sterling tak snáď strelí nejaký ten gólik. Vicekapitánom bude útočník Chelsea Tammy Abraham, ktorý zavíta na štadión Burnley. Tammy strelil túto sezónu Premier League už 6 gólov na ihriskách súperov. Aj preto bude kryť chrbát Sterlingovi práve on.

Zostava na 10. hracie kolo

Pader

6
2019-10-25 14:50:57

Chyba v nádpise. Má tam byť odchovancov, ale aj mne ako východňarovi to niekedy újde :D

SKMarso

4
2019-10-25 15:20:31

Moja chyba, poplietol sa mi lokál s akuzatívom :D Opravujem

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.